Sleepbag.dk – sovepose og kørepose i de nyeste materialer (tåler vask og tumbler!)

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Babyudstyr » Sleepbag.dk – sovepose og kørepose i de nyeste materialer (tåler vask og tumbler!)

Sleepbag.dk – sovepose og kørepose i de nyeste materialer (tåler vask og tumbler!)

Denne artikel er sponsoreret af sleepbag.dk og babybusiness.dk og Sleepbag.dk og babybusiness.dk og sleepbag.dk og babybusiness.dk og sleepbag.dk og sleepbag.dk og babybusiness.dk og sleepbag.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og sleepbag.dk og babybusiness.dk og youtube.com og sleepbag.dk og babybusiness.dk og facebook.com
Alle links markeret med orange er sponsoreret

sleepbag.dkSkal vi ikke snart have et dansk brand, der én gang for alle kan slå Voksiposen af banen? Jo da! Ja, undskyld Norge! I har gjort det virkelig godt med Voksiposen. Den er er elsket af mange en dansken. Men nu har vi set på den i rigtig mange år. Nu må vi været blevet store her i Danmark, og evne selv at lancere en sovepose, som kan blive et hit både i Danmark og det store udland. Heldigvis er der flere gode danske brands på markedet, og nu tager også Sleepbag.dk udfordringen op!

Nyt dansk design i babysoveposer
Sleepbag.dk introducerer en helt ny babysovepose, der kombinerer et unikt dansk design med de lækreste materialer og den nyeste teknologi. En lun og lækker babysovepose til børn fra 0 til 3 år.

Kørepose sovepose baby

I microfiber – tåler vask og tørretumbler
Sleepbag er fremstillet i moderne, åndbare materialer, der sikrer, at dit barn altid har det lunt og godt. Sleepbag er foret med det blødeste plys.

Hele posen kan vaskes, så den er let at holde ren og dermed hygiejnisk for dit barn. Tåler tørretumbler.

Bæreplade med justerbare læderstropper (max. belastning 12 kg) kan tilkøbes, så du kan bruge soveposen som lift.

Yderstof: Microfiber
Inderstof: Plys

kørepose
Sleepbag.dk kan købes online hos Sleepbag.dk – se alle øvrige forhandlere her!

Dansk design
Sleepbag soveposerne er udviklet til babyer og børn i alderen 0 – 3 år og er designet af den skrædderuddannede danske designer Nina Frederiksen.

sleepbag.dk
Kvinden, designeren og indehaveren af Sleepbag.dk er Nina Frederiksen – her til højre

Nyeste teknologi – altid rette temperatur
Sleepbag soveposerne er lavet sikre og komfortable for barnet og praktiske for forældrene.

De nye poser er lavet i højteknologiske og åndbare materialer, som også bruges i high-performance sportsudstyr og af NASA-astronauter. Derfor sikrer Sleepbag soveposerne, at barnet altid har den rette temperatur. Kerneidéen bag soveposerne er brugervenlighed, og at de skal være nemme for forældrene at vaske.

sleepbag

Lift
Til soveposen kan man købe en specialdesignet bæreplade med justerbare læderstropper. Med bærepladen kan soveposen fungere som lift til både barnevogn og klapvogn.

liftpladeliftplade

sleepbag

I videoen neden for kan du se, hvordan du bruger Sleepbag.dk om vinteren til 0-6 måneder gammel baby.

Der er flere videoer, så du også kan se, hvordan du bruger Sleepbag til ældre børn, hvordan du monterer sele, bæreplade mm. Se alle videoerne her på Sleepbag.dk

Aktivitetstæppe – leg og lær med Ulle og Walter
Sleepbag har udviklet krammedyr samt bøjelige legestænger, så soveposen kan laves om til et aktivitetstæppe, når forældrene er på farten. Krammedyr og legestænger lanceres i butikkerne til december 2013.

legetæppe

Forhandlere af Sleepbag.dk
Soveposerne fås i tre flotte designs med henholdsvis pige- eller drengemotiv eller i en denimudgave, som er kønsneutral. Se billederne her! Sleepbag.dk’s produkter kan købes landet over. Både på Sleepbag.dk og i mange andre butikker online som fysiske. Bl.a. i Illums Bolighus.

Følg Sleepbag.dk på facebook.

| 2017-06-18T07:30:22+00:00 oktober 2nd, 2013|Babyudstyr, Barnevogne, Klapvogn|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.