Sleepybag – det smarte dynealternativ

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Babyudstyr » Sleepybag – det smarte dynealternativ

Sleepybag – det smarte dynealternativ

Denne artikel er sponsoreret af sleepybag.dk og babybusiness.dk og sleepybag.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og og babybusiness.dk og babybusiness.dk og sleepybag.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Er du også træt af konstant at tjekke om dit sovende barn har smidt dynen, eller at blive vækket hver nat fordi guldklumpen er enten for kold eller for varm? Så kan en Sleepybag måske være noget for dig og dit barn.

En Sleepybag er en supersmart dyne til børn i alderen fra omkring 6 mdr. til ca. 2,5 år. Den er designet som en jakke, der ender i en sovepose, hvilket betyder, at barnet har den på som et stykke tøj og ikke kan smide den af om natten.  Det giver både komfort og tryghed. På den måde kan både forældre og børn få en god nattesøvn.

sleepingbag

Sleepybag består af en dyne – man kan vælge mellem fyld af enten ren uld eller 90% gåsedun – samt et valgfrit bomuldsbetræk i virkelig lækkert design. Fra de helt neutrale grålige toner, til bløde sarte pasteller, patchwork og stjerneprint.

sovepose baby

Kan bruges både ude og inde – sommer og vinter
Med Sleepybag’en er det muligt at regulere barnets kropstemperatur efter årstid og behov. Dyner fås i forskellige tykkelser, der kan udskiftes. Netop nu er en sommerdyne på trapperne. Ærmerne kan desuden knappes af og dynen lynes op i varme sommermåneder. Sleepybag’en lynes op fra bunden, så barnet ikke selv kan lyne den op, og så man nemt kan åbne for ventilation til de små fødder. Soveposen kan også lynes helt op og anvendes som en almindelig dyne.

Sovepose

En Sleepybag er mere end en smart dyne, der ikke kan sparkes af. Den kan også bruges som køre-/sovepose og til at putte i på terrassen i de kølige sommeraftener.

Sovepose

Men Sleepybag er ikke kun en ’natte’-dyne. Den kan også bruges til lure ude i barnevognen eller som kørepose i klapvogn. Også om vinteren. Alt i alt en all-round-løsning, som sparer dig for indkøb af både dyne, dynebetræk og voksi-/kørepose.

Dansk gennemtænkt design
Sleepybag er et virkelig gennemtænkt stykke dansk design, udviklet af mor til tre dynesparkende børn Elisabeth Falkenberg. Og hun har tænkt på alle detaljer. Dit barn kan stadig bevæge sig frit i Sleepybag’en. Det kan rulle fra mave til ryg og omvendt samt rejse sig op. Samtidig kan barnet beholde Sleepybag’en på ved amning og lignende og undgår at blive kold. Der er også mulighed for at sætte sele i til barnevognsbrug, der er ekstra foring bag lynlåsen for optimal varme samt et stykke stof ved lynlåsens ende, så lynlåsen ikke generer barnets hals.

Sleepybag i designet 'Sophie.'

Sleepybag i designet ‘Sophie’.

En sleepybag koster 1.598,- kr. hos sleepybags egen webshop med betræk og et styk vinterdyne. Sommerdyne kan snart købes på sitet. Du kan også få besøg af Elisabeth selv, som kommer og fortæller og demonstrerer, hvis man f.eks. er en mødregruppe (minimum fire personer).

Der gives i øvrigt grupperabatter ved køb af flere Sleepybags.

Se alle designs, læs mere om Sleepybag og køb på sleepybag.dk

sovepose
Ærmerne kan knappes af til lunere dage og nætter.

| 2017-06-18T07:36:19+00:00 marts 1st, 2013|Babyudstyr|

3 Comments

 1. Elisabeth Falkenberg 14. oktober 2013 at 09:36 - Reply

  Hej Lars 🙂
  Du har helt ret Sleepybag er Dansk – Dansk bæredygtigt design i høj kvalitet.

 2. Lars 24. september 2013 at 12:23 - Reply

  Købte en Sleepybag for lidt tid siden – Baby elsker den.
  Det har vi bestemt ikke fortrudt.
  Kristina, så vidt jeg ved er det er Sleepybag også dansk

  /Lars

 3. Kristina 16. september 2013 at 09:32 - Reply

  Wakamono kommer også med en FED sleepybag inden længe, så vidt jeg ved. Hold øje med dem. Dansk bæredygtigt design – jeg er selv vild med det. Kommer i handlen hos Normann Copenhagen.
  Vh Kristina

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.