Sørg for, at der er plads nok i jeres nye familiebil

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Transport » Sørg for, at der er plads nok i jeres nye familiebil

Sørg for, at der er plads nok i jeres nye familiebil

Denne artikel er sponsoreret af
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Når først der er kommet børn til familien, kan det være en stor hjælp at anskaffe sig en bil, så man nemmere kan fragte hele familien fra A til B. Det kan dog være en jungle at finde rundt i bilmarkedet, så det er en god idé at gøre sig nogle overvejelser på forhånd. For det første skal I gøre jer klart, hvad I helt præcist forestiller jer, at bilen skal bruges til. Er det kun som transportmiddel til og fra arbejde, eller skal det være en rummelig bil, hvor der er plads til hele familien med bagage? For mange børnefamilier vil der være tale om sidstnævnte eller en kombination, og når det er tilfældet, er der en række ting, der er gode at huske på, når I er ude at kigge på biler.

Tag barnevognen med, når I kigger på bil

Hvis I kommer frem til, at en af den nye bils store opgaver er at have plads til hele familien, når I skal på weekendtur eller kør-selv-ferie, så er det en god idé at gøre sig klart, om der er nogle særligt store ting, der skal være plads til i bagagerummet. Har I eksempelvis en campingseng eller en lidt uhåndterlig barnevogn, så vær opmærksomme på det, når I er ude at kigge på biler. Hvis det er barnevognen, I er mest nervøse for, om der er plads til, så tag den med, når I er ude at prøvekøre biler. På den måde får I nemt en idé om, om der er plads eller ej, og i hvor høj grad det er nødvendigt at skille barnevognen ad for at få plads til den i de enkelte biler. Dette kan så være med i jeres endelige overvejelser, og I kan tage beslutningen om, hvilken bil I skal købe, på et oplyst grundlag.

Mål campingsengen på hjemmefra

Campingsengen er lidt mere uhandy at have med ud at kigge på biler, især hvis det er den første bil, I skal til at købe. Her kan det i stedet være en løsning at måle sengens dimensioner, inden I tager hjemmefra, og så have en tommelstok med, når I er ude. Det giver ikke helt samme oplevelse af, hvor besværligt det er at få plads til den i bilen, men kan vise, om det overhovedet er muligt at få sengen ind i bagagerummet på bilen.

| 2018-01-22T06:51:08+00:00 april 3rd, 2017|Transport|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.