Spejling – se på mig baby!

Forsiden » Forside » Sundhed » Udvikling » Spejling – se på mig baby!

Spejling – se på mig baby!

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

“Agnes virker ikke særlig imponeret af mig! Jeg synes ikke jeg kan få øjenkontakt med hende,” sagde min bedre halvdel (og far til Agnes forstås) forleden dag.

Hvad?! Uhuuu har vi helt glemt at tjekke, om hun egentlig er god til at holde øjenkontakt? Jeg synes da nemt, at jeg kan få øjenkontakt! Åh nej, er hun bare med som det “tynde øl” hele tiden? Når vi pisker rundt med storesøstre til fritidsaktiviteter, legeaftaler, forældremøder etc. Glemmer vi helt at “øve øjenkontakt” med det kære lille barn?

Se sådan kan man (jeg) også gå i selvsving, selv om det er tredje barn… Man (jeg) vil jo SÅ nødigt, at der er noget galt!

Læs også Babys første legetøj med spejl.

Og der er absolut INTET galt med Agnes. Min kæreste (mænd generelt?) er bare knap så tålmodig. Det tager altså liiige lidt tid, før baby kan stille skarpt på dit ansigt og smile retur. Forvent ikke et stort smil retur, fordi du lige i forbifarten smiler, og siger “Hej Agnes”. Øjenkontakten skal holdes lidt længere, og SÅ spejler baby sig i dig, og der kommer det store smil og pludren retur. Så hyggeligt!

Spejling med baby
Forleden aften var Andrea (6 år) og jeg alene hjemme med Agnes (10 uger). Vi øvede “spejling”, og havde en fest med det! Vi rækkede tunge det bedste vi kunne – og Agnes rakte tunge retur. Til stor morskab!

baby

[ad]
| 2017-06-18T07:30:14+00:00 oktober 9th, 2013|Udvikling|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.