Streamingtjenester til børn – her er udvalget

Forsiden » Forside » Legetøj » Børnefilm » Streamingtjenester til børn – her er udvalget

Streamingtjenester til børn – her er udvalget

Denne artikel er sponsoreret

Streamingtjenester er ikke kun for voksne, nej faktisk findes der næsten lige så mange streamingtjenester målrettet børn, som der gør til voksne. Udvalget vokser hele tiden, og snart udkommer Amazone Prime også med en ny streamingtjeneste, som helt sikkert også vil have et børnevenligt området.

I denne artikel får du en smagsprøve på en række gode streamingtjenester, som dig og dit barn kan hygge jer med i weekenderne eller når mor og far lige skal have lidt ro og fred  😉

Min Bio

Min Bio er en tjeneste lanceret af Nordisk film. På denne tjeneste finder du masser af børnefilm på dansk, så det er et fantastisk sted at slippe junior løs. Min Bio kan anvendes af børn i alderen 1- 8 år, så der er masser af underholdning at tage fat på for børn i de fleste aldre. Bamse, Rasmus Klup og Byggemand Bob er blot nogle få af de karakterer, du kan møde på Min Bio.

Netflix

Netflix har faktisk overraskende mange børnevenlige film og serier. Du skal blot lede efter deres børnehjørne kaldet ” Kids”, og du vil blive mødt af et univers af animations- og tegnefilm. Ulempen ved Netflix er, at det meste er på engelsk. Du kan dog få danske undertekster på det meste, hvis dit barn har læseevnerne i orden.

YouTube

Mange ville nok ikke kalde dette en streaming tjeneste, men vi tager den nu alligevel med på vores liste. På YouTube finder du nemlig et hav af sjove og lærerige videoer for børn. Har dine børn f.eks. set ”kinder unwrapping”? – Utroligt populære videoer der i al sin enkelthed går ud på at pakke kinderæg ud og lege med det legetøj der finde indeni. Disse videoer findes i alle længder, helt op til 4-5 timer. Så hvis du lige skal aktivere dit barn i nogle timer, så smæk da en kinderæg video på!

Er dit barn til søde katte og hunde, så kan det vist heller ikke komme som en overraskelse, at YouTube her vil være meget leveringsdygtig i videoer i massevis!

DR TV

På dr.dk/tv kan du se alle DR´s programmer helt gratis (hvis man ser bort fra den licens du allerede betaler). Det betyder, at du selvfølgelig også kan finde alle udsendelserne fra Ramasjang og Ultra. Vil du sikre, at dit barn ikke ved et uheld kommer til at trykke væk fra børneprogrammerne, kan du på DR TV via en lille hængelås, låse dig fast i børneuniverset.

ViaPlay

Viaplay lyder måske ikke som det bedste sted for børn, men faktisk så har ViaPlay eneret til alle programmer og serier fra amerikanske Nickleodeon. Er dit barn derfor helt tosset med Svampebob Firkant, så er Viaplay tjenesten for jer!

Vil du gerne læse mere om hvilke streamingtjenester der findes til voksne, kan denne artikel på billig-bredbånd.nu anbefales.

By | 2017-03-31T11:11:28+00:00 marts 31st, 2017|Børnefilm|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.