Sy sengebetrækket selv

Forsiden » Forside » Familieliv » Kreativ » Sy sengebetrækket selv

Sy sengebetrækket selv

Denne artikel er sponsoreret af stofgiganten.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Hvis du har en symaskine eller har mulighed for at låne en, findes der stort set ikke noget lettere gør-det-selv projekt end at sy dyne og hovedpudebetræk. Det er i meget grove træk et stykke stof, der skal syes to sider i. Samtidig giver det dig mulighed for at vælge lige præcis det mønster du ønsker, og der er frit valg på alle hylder.

Besøger du eksempelvis en butik som stofgiganten.dk, kan du finde et stort udvalg af økologiske stoffer, som du kan bruge til at sy et betræk af, så du er sikker på, at det ikke indeholde nogen skadelige stoffer eller giftige kemikalier.

Noget som mange børn synes er sjovt, er hvis de kan kigge på forskellige ting. Så du kan med fordel også vælge to forskellige stykker stof og sy disse sammen til et betræk. Har du eksempelvis en lille superhelt hjemme, kan der være Spiderman på den ene side og Superman på den anden, så uanset om humøret siger det ene eller det andet, så kan han få lige præcis det han vil have. Har du en lille pige, kan  du vælge mellem Disney prinsesser, Minnie Mouse og mange andre klassiske tegneseriefigurer.

Alle der har børn og har skulle putte dem, ved at det kan være en kamp fra tid til anden, ofte hjælper det hvis man kan fortælle en historie, så hvis du vælger stof med kongeslotte, prinser og prinsesser, kan det være med til at hjælpe fantasien lidt i gang. Der er med andre ord mange gode grunde til selv at kaste dig over projektet og selv sy dit betræk, og der er ingen tvivl om at dine børn vil være vilde med det.

Ikke kun for børn

Det at sy sengebetrækket behøver naturligvis ikke begrænse sig til børneværelset, og du kan finde masser af lækkert stof at sy det ud af, uanset om du er til økologisk bomuld, satin eller måske endda silke. Her skal du dog være lidt mere opmærksom, da silke ikke er lige så let at sy i som eksempelvis bomuld.

Pift stuen op

Ligesom det er let at sy dynebetræk, er det naturligvis mindst lige så let at sy et pudebetræk. Puder er en nem og enkel måde at pifte stuen lidt op på. Et par nye puder i sofaen eller lænestolen kan gøre mere end, man lige går og tror.

Ved at sy dine puder selv, kan du få dem lige præcis som du vil have dem, så uanset om du mener stuen ville have godt af et par puder i denim, silke eller måske imiteret skind, så kan du finde få det lige som du vil have det, ved at gøre det selv.

| 2016-09-13T07:40:45+00:00 september 13th, 2016|Kreativ|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.