Tag familien med på fodboldtur til London

Forsiden » Forside » Familieliv » Familie » Tag familien med på fodboldtur til London

Tag familien med på fodboldtur til London

Denne artikel er sponsoreret af fodboldrejse.nu
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Er det snart tid til, at du og din familie laver noget sjovt og anderledes sammen? Denne artikel giver dig det perfekte svar på, hvad I kan gøre sammen. En fodboldtur til England er det perfekte valg, hvis I interesserer jer for sport. Her kan I opleve verdens bedste og mest underholdende liga, og I besøger samtidig Europas største by.

Der er ikke mange ting, som taler imod at tage en tur til England og se fodbold. Først og fremmest kan det være en meget stor oplevelse at komme på et stadion i England. Her er fansene bare lidt bedre og mere engagerede, og så har de en fantastisk evne til at synge som ingen andre. Der er ikke en masse fyrværkeri på deres stadioner, men det betyder ikke, at stemningen er kedelig. Tværtimod er England kendt for at være det sted i verden, hvor stemningen er allermest speciel. Har du ikke før været til fodbold i England, er det derfor ikke for tidligt at tage af sted til fodbold i London.

Mange fodboldmuligheder

Når du tager til London på fodboldrejse, så har du rigtig mange fede muligheder for at opleve stemningen. Rigtig mange vælger at tage ind og se nogle af de store hold, og hvis man er heldig, kan man også opleve en rigtig kamp mellem to rivaler. De store stadioner er samtidig lavet sådan, at man sagtens kan tage hele familien med ind og se bold og stadig føle sig helt tryg ved situationen – selvom der selvfølgelig er tryk på kedlerne fra tribunerne.

Vil man gerne opleve noget endnu mere autentisk, kan man vælge nogle af de lidt mindre klubber. Det kan eksempelvis være hold som West Ham United eller Crystal Palace, som er placeret i hver deres ende af London. De er begge kendte for at have meget medlevende fans, som virkelig er en oplevelse at følge under en kamp. Tager du til en Crystal Palace-hjemmekamp, vil du komme til et rigtigt arbejderkvarter og et stadion, som man bestemt ikke nødvendigvis forbinder med Premier League. Når kampen er i gang, er man dog ikke i tvivl, fordi stemningen er helt fantastisk.

Vil du endnu mere ”ned ad stigen”, kan du tage til kampe i den næstbedste række, hvor du i London eksempelvis kan opleve hold som Millwall og Brentford, som begge har meget autentiske stadioner, hvor fansene er helt fantastiske at høre.

Se byen

Når du tager på fodboldtur til London, er det selvfølgelig også oplagt at tage et smut ind i byen ved dagstid. Der er som bekendt ekstremt meget at se i London, og Europas største by er kendt for en masse støj, men i særdeleshed også for en række fantastiske åndehuller, som både lokale og turister nyder godt af.

London har ganske enkelt lidt af det hele, og selvom fodbold for mange er en stor del af det, så er der også god grund til at tage på sightseeing, hvis man har tiden til det. Det kan man eksempelvis gøre med de sjove røde busser.

| 2018-03-21T13:46:19+00:00 marts 21st, 2018|Familie|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.