Tag ungerne med i haven

Forsiden » Forside » Familieliv » Tag ungerne med i haven

Tag ungerne med i haven

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og aarstiderne.com
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Maj er en skøn måned! Temperaturene begynder at være mildere, dagene længere og solen kigger mere frem end den plejer. Det betyder også at man så småt begynder at komme mere udenfor igen efter en kold vinter. Hjemme hos os hoppes der igen energisk i trampolinen, spilles fodbold i græsset og vi rykker måltiderne ud på terrassen så snart vejret er til det. Det begynder så småt at lugte lidt af sommer – og sommer i Danmark er nu skøn!

Igen i år skal vi have lidt blomster og spiseligt i krukkerne. Sidste år havde vi stor succes med både jordbær og hindbær, ligesom vores figentræ gav mange skønne figner til stor fornøjelse for både store og små. Det er fantastisk at se drengenes glæde over havelivet. At få lov til at være med til at komme små ærter i jorden, er den pefekte beskæftigelse for små fingre, og glæden er stor når der om et par måneder kan spises grønne ærter af egen avl.

Jeg synes det er vigtigt at børnene ved hvor både grønt og frugt kommer fra. At det ikke blot er noget vi køber i supermarkedet. Derfor har vi udover vores (meget) små bede herhjemme, valgt igen i år at være en del af Vores Køkkenhave som Aastiderne står bag. Deroppe får man et lille stykke jord man selv passer, og høster de dejligste økologiske grønsager hele sæsosnen igennem – og det er et skønt sammenhold der er deroppe på tværs af haverne.

At spise grønt og godt fra egen avl, efter årstidens naturlige gang, er helt fantastisk – og noget vi alle nyder store som små.

| 2019-05-27T11:26:20+00:00 maj 27th, 2019|Børnemad, Familieliv|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.