Tema familiebil: Toyota Verso og Avensis

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Transport » Tema familiebil: Toyota Verso og Avensis

Tema familiebil: Toyota Verso og Avensis

Denne artikel er sponsoreret af toyota.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og toyota.dk og og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

BabyBusiness sætter de kommende uger fokus på familiebiler og bringer derfor en række bilindlæg skrevet af kvinder til kvinder. I dette indlæg giver vi dig et overblik over familiebilerne Toyota Avensis og Toyota Verso.

Med alle Toyota-modeller følger der 3 års garanti.

Toyota Verso
Toyota Verso er en populær og meget rummelig familiebil, der netop er kommet i en ny og opdateret udgave i Danmark. Toyota Verso er en såkaldt MPV (Multiple Purpose Vehicle). Bilen har tre sæderækker og dermed plads til hele 7 personer. Sæderækkerne kan desuden nemt lægges ned, så man kan få masser af ekstraplads til bagage, hvis man ‘kun’ er fem personer i bilen. På to af tre rækker (to forreste) står hver enkelt sæde frit, hvilket giver god plads til flere autostole, samt betyder at hvert enkelt sæde kan indstilles efter individuelle behov. To af sæderne på midterste række er med isofix.

Toyota Verso

Toyota Verso

Toyota Verso har fået helt nyt frontdesign, hvilket giver den et skarpt udtryk. Derudover har bilen fået endnu bedre støjisolering, så den oplevede komfort bag rattet er helt i top.
Med et optimeret motorprogram kører Toyota Verso også længere på literen og udleder mindre CO2 pr. km end nogensinde før. Man kan således køre op til 20,4 km på literen i diesel-udgaven og op til 14,7 km/l i benzinudgaven. Nypris for benzin-udgaven er 319.999 kr., mens Diesel-udgaven koster 334.999 kr.

Toyota Verso har hele syv sæder.

Toyota Verso har hele syv sæder.

Verso har fået 5 stjerner i Euro NCAP test.

Euro NCAP (European New Car Assessment Program) er et europæisk institut, som crashtester nye biler og bedømmer deres sikkerhed på en skala fra 1 til 5 (5 stjerner er det højeste der gives).

Avensis
Toyota Avensis er en stationcar med fem sæder, og rummeligheden i Toyota Avensis er derfor i top. Den er med dieselmotor og har en imponerende brændstoføkonomi på helt op til 21,7 km/l. Avensis har to sæder med isofix.
Avensis har et skarpt design og er desuden udstyret med det banebrydende multimediesystem Toyota Touch & Go med navigation og mulighed for integration af smartphone og download af apps.

Toyota Avensis

Toyota Avensis

Toyota Avensis er den mest populære bil i Danmark i klassen for store mellemklassebiler. I 2012 blev der solgt næsten dobbelt så mange Avensis’er end nummer to på listen. Avensis koster fra nypris 383.931 kr.

Bagagerummet i Toyota Avensis er dejligt rummeligt.

Bagagerummet i Toyota Avensis er dejligt rummeligt.

5 stjerner i Euro NCAP.

Følg med i vores tema om familiebiler. Læs her hvad du skal vide før du køber familiebil og her kan du læse indlægget om en families skift fra en lille bybil til en vaskeægte familiebil.

| 2017-06-18T07:34:57+00:00 april 18th, 2013|Transport|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.