Til mor og far, fra mor og far

Forsiden » Forside » Familieliv » Jul » Julegaver til mor og far » Til mor og far, fra mor og far

Til mor og far, fra mor og far

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og spa-tours.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

I en travl hverdag, med børn og arbejde kan det være svært at få tid til hinanden. At være mor og far er i sig selv et fuldtidsjob, og ikke noget man lige kan tage fri fra. Men lige så mange glæder som familielivet bringer, lige så hårdt er det i perioder. Det er derfor vigtigt, at I en gang imellem tager jer tid til at forkæle jer selv og hinanden.

Tag en uge fri

Planlæg lidt frem i tiden og find frem til en uge hvor I begge kan tage fri fra arbejde. Hvis det er helt umuligt at få fri en hel uge, kan I overveje muligheden for en forlænget weekend, hvor I blot skal tage fri en eller to dage før eller efter weekenden.

Når I har fået fri kan det klart anbefales, at I kommer væk hjemmefra, så I ikke kan blive forstyrret af noget af hverdagens stress og jag. Tag f.eks. på et spa ophold hvor I kan blive forkælet fra top til tå, og kun skal tænke på at slappe af og nyde hinandens selskab. spa 2Hos SpaTours finder i wellness- og kurophold til rigtig gode priser og med mulighed for at rejse til mange forskellige destinationer. Ønsker I f.eks. ikke at skulle så langt væk, er der mulighed for at finde ophold i både Danmark og Sverige, men I kan også komme til Kroatien eller Spanien hvis I er mere til det. Denne form for ferie giver jer de optimale rammer for at kunne genoplade og komme hjem igen med ny energi.

Få børnene passet

Det helt store problem ved at tage på ferie, bare jer to, er naturligvis, at I er nød til at få børnene passet. Til det problem er den bedste løsning simpelthen at planlægge i god tid. Hvis jeres planer er på plads i god tid, er det ofte nemmere at spørge bedsteforældrene, om de kunne tænke sig at hjælpe. Er hjælp fra bedsteforældrene ikke en mulighed, kan I altid overveje, om der er en nær ven af familien, som kan hjælpe i stedet. Under alle omstændigheder er det bare vigtigt, at I vælger at bede om hjælp fra personer som jeres børn føler sig trygge ved, så der ikke opstår problemer hvor I konstant må kontaktes.

| 2017-06-18T07:24:01+00:00 februar 3rd, 2016|Familieliv, Julegaver til mor og far, Mor|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.