To på stribe – ny bog til forældre med børn aldersmæssigt tæt på hinanden

Forsiden » Forside » Familieliv » Bøger til mor og far » To på stribe – ny bog til forældre med børn aldersmæssigt tæt på hinanden

To på stribe – ny bog til forældre med børn aldersmæssigt tæt på hinanden

Denne artikel er sponsoreret af bit.ly og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Der er ikke noget uægte over at få pseudotvillinger. Tværtimod. Virkeligheden melder sin ankomst, når du får beskeden om, at din baby skal være storebror- eller søster inden længe. Pseudotvillinger er født med højst 18 måneders mellemrum.

To på stribe er en håndbog til dig, der tænker “Fuck-shit-fuck, vi skal have en baby mere!” Den er også til dig, der har overskud til at tænke “Waow – det bliver stort!”

Bogen henvender sig i virkeligheden til alle med mere end ét barn – den belyser alt fra hverdagskonflikter til håndtering af de svære følelser.

Autentiske reaktioner på graviditet nr. 2 – kort tid efter fødsel af barn nr. 1
pseudotvillinger

Kig ind i bogen!
Jeg har fået lov at vise dig et enkelt kapital/uddrag fra bogen: Læs uddrag af To på stribe (pdf)

To på stribe har ingen facitliste – den er helt på din side. Rebecca Natasha Albinus deler ud af sine egne erfaringer og inddrager forskellige eksperter. Hun fortæller uforfærdet og ærligt om alle de mavepumpere og lykkedunk, der knytter sig til livet som pseudotvillingefamilie.

psedotvillinger
Bogen kan bl.a. købes hos SAXO.com

Beskrivelse af bogen
Der findes stakkevis af bøger om at få tvillinger eller flere børn med nogle års mellemrum. Men der findes ikke nogen dansksprogede bøger om at få pseudotvillinger, det vil sige to børn født med højst 18 måneders mellemrum. Det gør FADLs Forlag nu noget ved. At få flere børn i løbet af ganske kort tid stiller en familie over for helt særlige udfordringer, og det er nogle meget specielle spørgsmål, der melder sig hos forældre til pseudotvillinger: Hvordan håndterer man to personligheder, der begge skal have hjælp til det hele, men stadig har meget forskellige behov? Får pseudotvillinger et anderledes søskendeforhold end børn med to-tre års aldersforskel? Hvordan dulmer man den dårlige samvittighed, der begynder at gnave allerede ved synet af en positiv graviditetstest? TO PÅ STRIBE er et forsøg på at finde en rød tråd i et mylder af vidnesbyrd fra pseudotvillinger og deres forældre. Bogen er fuld af historier om, hvordan familier har handlet, tænkt og følt. Der gives ingen rettesnore – kun gode råd!

Mere om pseudotvillinger
Læs blogindlæg om udfordringerne og fordelene ved pseudotvillinger

[ad]
| 2017-06-18T07:34:22+00:00 maj 6th, 2013|Bøger til mor og far|

3 Comments

 1. Stine b 7. maj 2013 at 09:59 - Reply

  Wow hvor fedt …… Stine!
  Jeg syntes at det er fantastisk og at I er super heldige.

  Her har vi tre skønne børn, ankommet indenfor tre år og tre måneder.
  Det er fantastisk og jeg går og drømmer om at udvide flokken til fire…

  Vores børn er nu 2,4og 5 år og de har så meget glæde ved hinanden.

 2. Anette BabyBusiness 6. maj 2013 at 10:32 - Reply

  Ej men altså! Hvordan kan folk finde på at sige, at de hellere vil klynge sig selv op i et træ end have tre små børn?! Not funny!

  Hvad skal man gøre? Naturen bestemmer! Og det er fedt! 🙂

  Vi mennesker er jo heldigvis så viseligt indrettet, at vi klarer, hvad vi skal klare! 🙂

  Jeg vil gerne sige WOW Stine! Synes I er for seje! “Alt man ikke dør af – gør stærkere”. Er der ikke et ordsprog, der lyder sådan? Det må være til jer. 🙂

 3. Stine 6. maj 2013 at 10:21 - Reply

  Dejligt med sådan en bog, der da skal kigges nærmere på… Men… Vores 2’er viste sig at være tvillinger, så vi har pseudotrillinger – det tror jeg endnu ikke der er skrevet en bog om? 😀
  Men af reaktioner har vi fået alt fra “Den var ikke gået hjemme hos os” til “Beholder I det?” og “Hvor mange hormoner tager du lige?”….. Og efter de to rødder er kommet til verden – og vi dermed inden for 10 måneder og 1 dag blev forældre til 3 – har vi hørt reaktioner som “WOW! Hvis jeg var dig/jer ville jeg finde et træ og hænge mig selv” og lign….
  Meget meget få har sagt “WOW hvor fedt!”….

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.