Under halv pris: Cool børnestol fra Hay

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Børnemøbler » Under halv pris: Cool børnestol fra Hay

Under halv pris: Cool børnestol fra Hay

Denne artikel er sponsoreret

Snublede lige over denne fine børnestol fra Hay, som er sat ned fra 899 kr. til 399 kr. Den er superfin! Vandt da også en designpris tilbage i 2009. Stolen fås oprindelig i de viste tre farer, men er nu kun tilbage i farverne rød og blå.

Hay kids
Stolen Little Nobody fra HAY er spottet på udsalg hos Cahetu

Little Nobody – HAY
Little Nobody er den sejeste stol til børneværelset – og tilmed miljøvenlig. Den danske designduo Komplot er de første, som har designet en industrielt produceret stol udelukkende lavet af tekstil. Stolen Nobody er formet i ét stykke og i én enkelt proces, som har resulteret i en enkel letvægts stabelstol, som opfylder moderne krav til bæredygtighed i både materialer og produktion. Ved anvendelse af teknikker, som er lånt fra bilindustrien, er Nobody stolen produceret af to lag af termopresset PET-filt – et 100% genanvendeligt materiale af brugte sodavandsflasker. Det samme materiale som man laver fleecetrøjer af. Produktionsprocessen kræver hverken plastik, skruer, lim eller andre forstærkninger.

Mål: B 42 x D 40 x H 46 cm

Stolen vandt Design Plus Award 2009.

Flere cool børnemøbler
Se også denne hollandske “folde-stol” til børn: Fra papirklip til designerstol!

Læs også interviewet på JuniorBusiness.dk med en cool dansk træmand, der producerer den vildeste børneseng – som er meget populær i udlandet. Læs her!

børnestol

[ad]
By | 2017-06-18T07:43:51+00:00 februar 5th, 2012|Børnemøbler|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.