Verdens mindste klapvogn

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Babyudstyr » Verdens mindste klapvogn

Verdens mindste klapvogn

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og youtu.be
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Kender du det – fra tid til anden falder man over et produkt, som bare er ge-ni-alt?

 

gb-pockit-stroller

 

Jeg er lige faldet over denne klapvogn fra GoodBaby, som først kan købes fra foråret 2016, men som allerede nu er temmelig hypet, i hvert fald på den engelsksprogede del af internettet. Og det er der mindst en god grund til – nemlig at den meget let kan foldes sammen til skokasse-størrelse – eller i hvert fald så lille, at det har sikret den en plads i Guinness’ rekordbog.

Fordelene ved en klapvogn, der så let kan foldes sammen til en så lille størrelse, er til at få øje på for de fleste. Byboere kan let have den med alle steder, den kan let foldes sammen til at være i de små biler. Den kan tages med som håndbagage i fly, og fylder heller ikke op i tog. Den er let og handy, og det er noget, der kommer alle småbørnsforældre til gode. Uanset hvad så letter den det udstyrsstykke det er, at komme ud af døren med en baby/tumling, betragteligt!

I kan se hvad jeg snakker om her: GB World’s smallest folding stroller

Jeg håber, den kan købes i Danmark, når den tid kommer, i hvert fald forhandler bl.a. FDM mærket, men hvis ikke kan den formentlig købes på enkelte amerikanske hjemmesider.

 

 

| 2017-06-18T07:24:17+00:00 november 21st, 2015|Babyudstyr, Klapvogn|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.