Vil din baby teste STOKKE Tripp Trapp med Newborn sæde?

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Babyudstyr » Vil din baby teste STOKKE Tripp Trapp med Newborn sæde?

Vil din baby teste STOKKE Tripp Trapp med Newborn sæde?

Denne artikel er sponsoreret

STOKKE vil gerne meget gerne, at en læser af BabyBusiness MED en baby på ca. 3 mdr. vil teste:

Et styk STOKKE Tripp Trapp stol med Newborn sæde.

Stokke Tripp Trapp stol med Newborn sæde

Testperson fundet!
Nu har jeg ladet www.findenvinder.dk vælge et tal ud fra de 90 kommentarer, som er landet her på siden. Valget faldt på

Elena – der skrev sin kommentar d. 19. februar 2013 kl. 14:59

Vores lille basse fra januar, vil meget gerne være testperson. Han har endnu ikke en stol, og vil meget gerne sidde med til bords.

Elena og Viktor

Babys alder
Baby skal være ca. 3 mdr. for at STOKKE kan få den optimale feedback på Newborn sædet.

Testperiode
Testperioden skal løbe over omkring 2-3 uger og den starter ultimo februar 2013.

Stokke Tripp Trapp stol med Newborn sæde

Din testanmeldelse
Du får ikke et testskema udleveret, som du skal sætte krydser i. Derimod vil vi gerne, at du skriver frit fra hjertet om din oplevelse af Tripp Trapp stol + Newborn sæde. Hvornår bruger I stolen? Er baby nem/vanskelig at sætte sikkert fast? Sidder baby godt – virker baby tilfreds? Hvilke oplevelser har du/baby i stolen vs. ingen stol? Etc.

Sådan deltager du i lodtrækningen om at blive testperson
Skriv i kommentarfeltet på siden her (nederst), hvorfor du og baby gerne vil være teste Tripp Trapp + Newborn sæde.

Skriv senest søndag d. 24. februar 2013. Herefter udvælger vi en testperson, der får direkte besked pr. mail.
Testperson offentliggøres også her på siden d. 26. februar 2013.
Stokke Tripp Trapp stol med Newborn sæde

Bonusinfo
Du får selv lov at vælge farve på stolen. OG den er din til evig eje!

Værdi i kr.: 899 for sæde 1349 kr. Tripp Trapp stolen

Husk nu at skrive din email-adresse helt korrekt i feltet hertil (ved kommentarfeltet neden for) – ellers får vi aldrig fat på dig!

Stokke Tripp Trapp Newborn

By | 2017-06-18T07:36:43+00:00 februar 18th, 2013|Babyudstyr, Børnemøbler|

92 Comments

 1. Sanne Nielsen 3. april 2013 at 22:47 - Reply

  Vi vil gerne teste stolen, da det er mit førstefødte barn og jeg aldrig har prøvet en stol før. Vi ønsker os en i dåbsgave, eller rettere pengene, men vi ved ikke om hun vil bruge den.
  Jeg er meget alene som mor da min bedre halvdel arbejder på Nordsøen, så det ville være “min højre hånd” den stol. 🙂
  Vores datter er 3 mån.

 2. Kirsten Karup Nielsen 24. februar 2013 at 15:24 - Reply

  Vi er så klar på at være testpersoner på Newborn sædet! Vores søn Villads blev født d. 31. december og er en meget opmærksom og glad dreng som elsker at iagttage sin storesøster og forældre. Derfor har vi ham nu ofte liggende på spisebordet ved siden af os mens vi spiser, så han kan være med. Jeg er ikke den store fan af skråstole, men er meget nysgerrig på dette nye sæde til STOKKE stolen: Måske det bedre kan leve op til mine krav til en siddeplads til min søn? Det ville være så fedt om nogen producerede en “plads til baby” ved middagsbordet, hvor man med god samvittighed ifh til babyers anatomiske udvikling, kan have sit barn siddende. Glæder mig til at høre mere!

  Villads, Far & Mor

 3. Chanette Sørensen 23. februar 2013 at 22:37 - Reply

  Da jeg så overskriften “Vil din baby teste STOKKE Tripp Trapp med Newborn sæde?” og efterfølgende læste artiklen, tænkte jeg, JAAAHH, det vil vores lille Philip rigtig gerne. Vi er jo præcis den familie I søger! Philip bliver 3 mdr i morgen d. 24. februar, og vi vil så gerne, at han kan sidde med ved spisebordet sammen med sine forældre og søster på 3 år.
  Meeen da jeg så på vej ned til kommentarfeltet læste alle de andre indlæg, kan jeg se, at vi så absolut ikke er de eneste Tripp Trapp stolen og Newborn sædet passer til. Der er også andre familier, der skiftes til at spise, der overvejer kun at lave retter, der kan spises med 1 hånd eller får maden skåret ud i bidder, fordi den lille nægter at sidde i skråstol på gulvet, men selvfølgelig hellere vil sidde med ved bordet. Forældre der bare vil elske at have begge hænder fri ved måltiderne, eller når større søskende vil tegne, lave perler etc.
  Alligevel håber jeg virkelig meget, at vi bliver de heldige, der får lov til at teste Tripp Trapp stolen og Newborn sædet, og jeg lover, at vi vil teste den rigtig rigtig meget.. faktisk helt utroligt meget 🙂

 4. Dorthe Garbøl 22. februar 2013 at 21:42 - Reply

  Min søn er for gammel til at teste den (2 år), men jeg er spændt på, hvad testresultaterne viser. Vi købte nemlig sådan et new born sæt helt fra ny, og syntes den lille “stol” måtte være så fantastisk en opfindelse til at placere lille-manden i, når vi spiste. Men tror I, han ville være i den. Han skreg som en stukken gris hver gang vi nærmede os den, og værre blev det, når vi skulle til at spænde selen om ham. Da blev han en total flitsbue – hver gang. Han sad i den, sådan reelt i længere tid, 3 gange..
  Vi har senere lånt den ud til nogen, og deres søn kunne godt lide at sidde i den. Så.. Jeg glæder mig til at læse svarene.

 5. Mette Maria Andersen 21. februar 2013 at 22:57 - Reply

  Kære Stokke. Melder mig hermhit herhjemme hos os. Mine piger ed også ind i kampen om at få lov til at teste stol + newborn sæt.
  Er træt tvillingemor med et strejf af ninja, men selvom jeg ikke ville undvære mine kære små så mangler man ofte et par arme derfor ville sådan en stol være et hit her hos os. Mine kære tvillingepiger Sophia og Helena er født d. 21.december 2012 og er detfor præcis 2 mdr idag.

 6. Maja Rasmussen 21. februar 2013 at 21:30 - Reply

  Vi vil MEGET gerne teste stolen! Vi har lille Oskar, der er 3 mdr den 8/3. Oskar kom lidt for tidligt og har grundet sin lille størrelse ved fødslen (han vejede 2,7 kg) haft et kæmpe tryghedsbehov. Vi har stort set haft ham på armen siden fødslen, og selvom det også er hyggeligt, trænger vi virkelig til noget aflastning – især ved middagsbordet, hvor vi ofte sidder længe sammen med vores 4-årige søn og hygger alle sammen. Vi er sikre på, at vi ville få stor gavn af stolen, samtidig vi også ville kunne bidrage til at teste den på et barn, der indtil videre ikke har ønsket at være andre steder end hos sin mor og far 🙂 Hilsen Maja

 7. Natasia Plesner Nielsen 21. februar 2013 at 01:27 - Reply

  Hej Babybuiness!
  Den stol vil vi virkelig gerne teste!
  Vores søn Luca er 3 1/2 måned gammel. Han er en nysgerrig lille fyr, der meget gerne vil følge med i, hvad der foregår af ting omkring ham.
  Nu er det snart tid til grød og denne stol ville gøre fodringen af vores lille basse en hel del nemmere.
  Desuden ville vi elske at have ham med til bords. Det er med en smule dårlig samvittighed at han bliver “parkeret” i sin skråstol på gulvet ved siden af, mens resten af familien spiser. Derfor ender det ofte med at vi sluger maden lynhurtigt. Vi har derfor en idé om at denne stol ville kunne give os mere kvalitetstid i spisesituationer, som også kan tilgodese vores søn på 2 år.

  Mvh. Natasia

 8. Louise 20. februar 2013 at 23:37 - Reply

  Lille Saga og jeg vil rigtig gerne teste stolen. Saga elsker at følge med i alt hvad der sker og det kunne være dejligt at få hende med til bords om aftenen. Hun fylder 3 mdr. d. 4 marts.

 9. Helle Kibsgaard 20. februar 2013 at 21:46 - Reply

  Jamen vi vil da også meget gerne teste stolen:) Sigga er godt nok lige blevet 4 mdr., men den vil være et hit at have, nu når vi skal i gang med den første grød. Storebror August har sin egen Tripp Trapp stol, og han vil meget gerne være med til at give lillesøster mad, når vi starter. Og så vil det jo være helt perfekt, hvis Sigga kan sidde i sin egen stol ved siden af:)

  Mange hilsner
  Sigga og Helle

 10. Lise 20. februar 2013 at 14:17 - Reply

  Hej
  Vi vil gerne teste stolen, Sofie er 3 mdr og fylder 4 sidst i feb. Hun skal derfor snart introduceres for mad og dermed også en stol at sidde i. Storesøster har haft en anden stokke stol, så vi vil kunne have noget at sammenligne med.
  Hilsen Lise

 11. Charlotte 20. februar 2013 at 12:40 - Reply

  Kære babybusiness

  Som mange andre vil vi også rigtig gerne være testere for STOKKE. Johan er 3 1/2 mdr. og stolen vil komme meget behændig, når vi begynder på grød i næste uge, hvilket jeg forudser vil blive nemmere med stolen. Kan huske fra min datter på 4 år, at det med grød var noget værre rod, når de ikke selv kunne sidde endnu.

  Mange hilsner

  Charlotte og baby Johan

 12. Janni Barkholt Vanmen Jensen 20. februar 2013 at 08:48 - Reply

  Vores datter bliver 3 måneder 1marts og vi ville virkelig have gavn af denne stol! Min mand starter på arbejde igen d 25 hvilket betyder at jeg står alene eftermiddag og aften med to børn på 3 mdr. Og 2 år! Det ville være en stor hjælp til måltiderne at vores yngste lille Sofie kunne kommer op i bordhøjde og være med i der sociale! Hun er nemlig en rigtig selvskabs papegøje og det ender altid med at jeg sidder med hende på skødet , hvilket gør der svært for mig at spise , samt hjælpe min ældste datter , og nu når manden starter på jobbet igen, har jeg ikke hans hjælp længere i ulvetimen! Så jeg håber virkelig at i vælger mig da det ville lette min aften en smule
  Knus Janni

 13. Nanna munck 20. februar 2013 at 08:06 - Reply

  Hej stokke.
  Min datter på 8 uger vil gerne teste jeres stol.
  Da hun har en ganespalte og er derfor gerne vil have hovedet op ad heletiden.
  Hun vil kunne blive anbragt i stolen, og dermed kunne følge med i hvad der sker uden de gener hun har af ganespalten.
  Lige ledes vil newborn sædes give hende muligheder for at side sikkert noget før. Og med en stabilitet der ikke er i skråstolen.
  Set ud fra et pædagogisk synspunkt syntes jeg som pædagogstuderende også den kunne være spændende og teste da jeg har sundhed, krop og bevægelse som linjefag. Derfor har jeg stor interesse for hvordan stolen er ned til at fremme barnets udvikling. I sær da jeres højestol er den suveræne vinder af tænk testen, fordi det var den eneste som tog hensyn til barnets blodomløb i benene, og da stolen er et sted opholder sig meget syntes jeg det er vigtig at alle faktorer er med. Derfor vil jeg med stor glæde være med til at teste jeres stol.
  /Nanna

 14. Anne Bjerre 20. februar 2013 at 06:58 - Reply

  Ja tak, vi vil rigtig gerne prøve den nye stol. Min søn er fra den 29.11.12, så han har den rette alder. Har to piger og ved disse har jeg altid brugt en Bombostol eller sat vores vippe stol op på bordet, så dette her ville være en noget nemmere løsning.

 15. Rezan 20. februar 2013 at 01:07 - Reply

  Min baby og jeg vil gerne teste TripTrap stolen + Newborn sæde specielt lige nu, hvor hun er begyndt at få lidt grød, når vi får aftensmad. Jeg føler at jeg forsømmer hende hvis jeg ligger hende i hendes vugge mens vi sammen med hendes storesøster sidder ved bordet. Jeg ønsker virkelig at hun kan sidde sammen med os og spise sin grød og kluk-grine af sin storesøster som går fra bordet blot for at få baby til at grine. Jeg synes at min baby på mange måder er super eksemplarisk og fortjener at teste den og hun fortjener at være med i vores aften hygge på den rigtige måde.
  PS. Vores baby er 5 mdr.
  Venlig hilsen Rezan

 16. suzane ditlev 20. februar 2013 at 00:53 - Reply

  Hugo er født 10-9-2012 så over 3 måneder men være hos os når vi spiser så det vil lette en arm at have denne skønne stol ,så der vil være to arme til at hjælpe storebror og selv få noget at spise 🙂 så håber vi kommer med i puljen

 17. Bo Bach 19. februar 2013 at 22:39 - Reply

  Den vil vi rigtig gerne teste sammen med vores søn på 4 måneder.
  Han er rigtig interesseret i hvad der sker ved bordet, og vil rigtig gerne sidde med på mors eller fars arm for at se hvad der sker.
  Og ville være super at have mulighed for at give ham grød mens han sidder i stolen ved bordet og har mulighed for at deltage i måltidet sammen med os andre.

 18. Marie 19. februar 2013 at 22:07 - Reply

  Hej Anette
  Olga og jeg vil meget gerne være testere. Hun bliver 3 måneder i morgen og vil VILDT gerne sidde op så meget hun overhovedet kan og må. Jeg vil også meget gerne skrive om testningen på min blog moren.dk, og gerne også poste videoer hvor vi samler og prøver tingene af første gang.
  kh Marie

 19. Marianne Larsen 19. februar 2013 at 21:58 - Reply

  Genialt med en højstol der kan bruges allerede fra 3 mdr! Vi har lille Kamma fra 1./12.-12 og med to ældre søskende har vi prøvet div løsninger med legetæppe, skråstol mm og ved hvor befriende det er, når de endelig kan sidde i deres Tripp Trapp stol ved bordet! Sidder nu oftes med baby på armen under måltider for hun vil jo være med, hvor det sker og samtidig kan de store piger bedre koncentrere sig om maden, når de ikke skal holde øje med lillesøster
  nede på gulvet! Som travl småbørnsfamilie vel placeret midt i danmark i Middelfart er vi selvfølgelig en oplagt familie til at teste denne geniale stol, der bringer baby i centrum!

 20. Dorthe Errebo-Hansen 19. februar 2013 at 21:57 - Reply

  Hej
  Vi vil supergerne teste stolen.
  Står og skal alligevel købe…
  Vi har en stokke stol til vores store pige og vil naturligvis også gerne have en til den lille.
  Desværre er den bette måske for stor til at være tester? Hun er fra d. 4. oktober – men vi har mange besøg af mindre babyer i mødregruppen…
  Vi er ved at være godt trætte af at én af os altid får kold mad om aftenen, fordi Alba naturligvis altid er vågen, når vi skal spise () det er jo ret praktisk senere hen men ikke lige nu :-))

  Dorthe og Alba

 21. Nanna 19. februar 2013 at 21:28 - Reply

  hej stokke
  Min datter på 8 uger har en ganespalte og skal helst have hovedet opad efter hun har spist.
  der vil vi meget gerne være testpersoner på newborn sædet da hun vil kunne være mere med ved bordet, og vil kunne have et sted at kunne følge med i hverdagen, uden at skulle lægge ned og derved få ubehaget som medfølger i at ligge på ryggen
  /nanna

 22. Helle Maria Monke 19. februar 2013 at 21:23 - Reply

  Liam blev 3 mdr. den 10. februar, og han vil så gerne sidde med ved bordet sammen med resten af familien – så jeg slæber kravlegården hen til bordet hver gang, så han føler han er med.
  Og nu skal vi jo også indenfor kortere tid starte på grød, og så vil det være så dejligt med den ved bordet. Han har jo også en storesøster, der ikke er klar til at give hendes højstol videre endnu 😉 Så please send den hjem til os 🙂

 23. Dea Skaarup 19. februar 2013 at 19:34 - Reply

  Vi vil meget gerne teste jeres stol.
  Dean blev 3 mdr her den 8/2 og skal begynde på grød når han er 4 mdr, så det ville være super med en stol at sætte ham i imens han spiser.

 24. Trine Faaborg Kalland 19. februar 2013 at 17:57 - Reply

  Jeg vil meget gerne teste den… Har en søn der er født d. 2. 12. 2012
  Min mand har dårlig ryg, men når vi skal lavet noget eller spise er der tit en af os der er nød til at sidde med ham og det kan være hårdt… Derudover har jeg altid haft god erfaring med Stokke og især med Tripp Trapp, men min erfaring kommer gennem andres børn og ikke min egen… Håber at jeg måske kan blive udvalgt

  M.v.h. Trine og Lucas Dirch

 25. Heidi Givskov 19. februar 2013 at 17:10 - Reply

  Hej 🙂
  Jeg har en baby der fylder 3 mdr i morgen, onsdag d. 20/2-13. Vi kunne godt tænke os at teste den da baby Gry tit mangler en sidde plads ved bordet under vores måltider og lektie læsning med storsøster 🙂
  Vores adresse er Gammelbyvej 55, 6600 Vejen. Håber vi bliver udvalgt 🙂

 26. Kristina Skov 19. februar 2013 at 16:22 - Reply

  Med en livlig fyr på 3 år og en lillebror på 2 måneder som også kræver opmærksomhed, så kan det være en udfordring at indtage middagen med to hænder. En skråstol gør ikke rigtig jobbet og vi ville derfor med glæde teste stolen! Sørger også gerne for fotoreportage af projektet.
  Mange hilsner Kristina.

 27. Christel Kjær Lyngs 19. februar 2013 at 16:09 - Reply

  Denne stol vil min søn Joachim rigtigt gerne teste. Han følger nemlig altid den uskrevne babyregel om at vågne når maden stilles på bordet. Og det er ikke altid nemt at spise med en baby på armen, og de tre andre børn også har brug for assistance. Joachim er født D.11.01.13, han vil gerne prøve en stol i bøg.

 28. Apolloniaaraq Andreassen 19. februar 2013 at 15:40 - Reply

  hej jeg hedder Petrina jeg er 2år og min mor hedder Apolloniaaraq også min far hedder Rafael vi kommer fra Grønland jeg vil prøve test fordi jeg mangle højstole

  hilsen

  Petrina Andreassen
  Mor Apolloniaaraq Andreassen
  Far Rafael Semsen

 29. Elena 19. februar 2013 at 14:59 - Reply

  Vores lille basse fra januar, vil meget gerne være testperson. Han har endnu ikke en stol, og vil meget gerne sidde med til bords.

  Elena og Viktor 🙂

 30. Mette Petersen 19. februar 2013 at 14:23 - Reply

  Har egentlig en (uforklarlig) forestilling om, at babyindsatsen minder en lille smule om en autostol 🙂 Så har i UGEVIS vævet for og imod at købe stolen selv!
  Ved at vores lille Bertil på ca. 3,5 mdr. vil synes det er alle tiders at komme med til højbords – for lige nu må han nøjes med en vippestol på gulvet (stakkel:l).
  Jeg har tidligere været anmelder og arbejder af og til som “Secret Shopper” – Så kan garanterer Jer for en ærlig og objektiv anmeldelse 😉
  …. Og så kunne det da bare være super vildt lækkert, at vinde så lækker en stol 😉

  Mvh. Mette og Bertil

 31. Solvej Sønderkær 19. februar 2013 at 13:44 - Reply

  Nøj den gad jeg godt teste med min søn. Han bliver tre måneder den 29/2.
  Jeg havde en triptrap stol som barn, og elskede den højt, med babyindsatsen kan han bruge stolen helt fra starten 🙂

 32. sabina christensen 19. februar 2013 at 13:41 - Reply

  vi vil gerne prøve denne triptrap stol med new born sæde, da det ville være rart hvis alle var med ved bordet når der er mad. det er jo heller ik sjovt, at se tingene fra gulvhøjde.

 33. Katrine Udengaard 19. februar 2013 at 13:40 - Reply

  Hej kan min datter på 4 mdr være med?… Det ville være så meget nemmere at “fodre” hende med grød og mos hvis man sad ordentligt ved et højt bord end i skråstolen i sofaen.

 34. Lene Lautrup 19. februar 2013 at 13:38 - Reply

  Hejsa 🙂 Jeg hedder Julie og er 3,5 mdr og min mor siger at det snart er ved at være tid til at skulle være med ved bordet -og endda spise! Det ved jeg nu ikke om jeg er helt enig i? Jeg er helt vildt med at få babser og sidde på arm … Såå om en lyserød triptrap stol kan ændre på min holdning -vil jeg ihvertfald gerne give et forsøg! Jeg håber jeg vinder, for min storebror har sagt at jeg ihvertfald ikke må låne hans og min far siger til min mor, at hun ikke skal købe en ny -da det er noget pjat. Hun syntes nemli det er fantastisk at den vokser, sammen med mig og kan bruges i MANGE år!
  Men nu vil jeg ud at sove igen, hilsen Julie Jørgensen :). Ps. Skal hilse fra min nr Lene

 35. malene søholt 19. februar 2013 at 13:33 - Reply

  Den vil mig og min dejlig datter gerne teste! Hun er 10 uger. Vi har pt kun en skråstol som min datter sidder i når vi spiser, og det skal lige siges at hun altid er vågen når vi spiser. Hun er så nysgerrig og vil gerne følge med i alt hvad vi foretager os, men kan hun ikke, da skråstolen er alt for lav. Derfor bliver min kæreste og jeg næsten nød til at spise på skift for det meste.
  Jeg har tidligere været med til at teste produkter inde for hudprodukter.
  Derfor vil vi med glæde teste denne stol, som nok passe godt ind for min datter ikke mindst os 😉

 36. Mette Christensen 19. februar 2013 at 13:19 - Reply

  Hector, der lige er blevet 3 mdr., og jeg vil meget gerne teste Stokke Tripp Trapp stolen med Newborn sæde. Vi har brugt stolene til vores 3 større børn og “lillebror” skal selvfølgelig ikke sidde i andet.

  Mange hilsner Mette og Hector

 37. Zanne Færch 19. februar 2013 at 13:14 - Reply

  Den vil jeg og mine tvillinger fra dec.2012 meget gerne teste. De er flaskebørn begge to, og jeg mangler en løsning, så jeg kan give dem flaske samtidigt (og spare tid), hvor jeg ikke skal anrette dem med tyve sofapuder eller sidde på det kolde køkkengulv med dem

  Derudover synes jeg det kunne være interessant at afprøve, i hvilke situationer vi vil kunne bruge stolen. Med to spædbørn er der jo særligt behov for et sted til lige at kunne sætte dem fra sig for at få en hånd fri til andre ting.

  Vælg os som testere. Her vil stolen blive grundigt testet og få et årligt ord med på vejen. Mvh Zanne

 38. tina synnest 19. februar 2013 at 13:09 - Reply

  Vi vil meget gerne teste tripp trapp stolen. Vores datter er godt nok 16 uger. Hun er vores 4. barn så vi har prøvet lidt forskellige stole. Vi har også den “gamle” tripp trapp stol som vi er rigtig glad for. Den følger børnene op til en god alder og de sidder godt på den. Vores datter på 3 år bruger den stadig.
  Det varer ikke længe før vi skal i gang med ske maden, så det ville være alle tiders at få lov til at teste den nye stol. Sikkerheden er også blevet ændret fra den gamle stol.
  Mange hilsner
  Tina og Mie

 39. Diana Forsmann 19. februar 2013 at 13:02 - Reply

  Det ville være en fornøjelse og en kæmpe aflastning for mig at få lov at teste stokke trip trap stolen. Min datter Isabella er nu 3 mdr men vejer allerede 7 kg og er derfor meget meget tung at bære. Da hun samtidig er meget aktiv OG morsyg, ville det være en fordel at kunne sætte hende ved bordet selv i stedet for at skulle sidde med hende når vi spiser.. Åhhh jeg krydser fingre 😉

 40. Rene f Jensby Kristiansen 19. februar 2013 at 12:59 - Reply

  Jeg ønsker kun det bedste for min datter, og vil derfor gerne hjælpe med at bedømme hvilke fordele og hvilken sikkerhed der er for Nellie på 3,5 mdr. Desuden kunne vi godt tænke os at give vores besyv med, i forbindelse med den fleksibilitet stokke stolen giver, bla. Når man gerne vil dele oplevelserne som resten af familien har omkring aftensbordet! Storebror Noah på 2,5 år vil også gerne nyde lillesøsters selskab.

 41. Ida Geertz 19. februar 2013 at 12:48 - Reply

  Halløj.
  Ebbe på 3 (og en halv) måned vil frem i verden! Det har han villet siden han blev født, hvilket også tydeligt ses på højde og drøjde:-) Der er ikke længere noget med at putte sig ind til mor og bare hygge, nej nej! Han skal være med der hvor det sner. Ebbe sidder i forvejen med ved bordet – eller det vil sige han sidder med oven på bordet i en skråstol. Det betyder at han skal trykke hovedet helt ind til nakken for at se sine forældre, hvilket kan være en smule besværligt på grund af den vidunderlige dobbelthage han har anlagt sig – stillingen er dog ideel til spytbobler og savl! Derfor ville han uden tvivl nyde at sidde ved bordenden på højde med resten af selskabet – flankeret af sin mor og far, der bare syntes han er det mest fantastiske i hele verden. Jeps, uden tvivl! 😉

 42. Mette mie jensen 19. februar 2013 at 12:31 - Reply

  Vil rigtig gerne teste stolen. Har lille carla på 10 uger og freja på 10 år. Om eftermiddag og aften er vi bare os 3 alene. Storesøster vil grrne være
  Med til madlavning, spille spil osv og lille
  Søster gider ik se med fra gulvet hun vil op i vores højde og
  Og det er ik altid nemt
  Med en baby på armen.

 43. Helle 19. februar 2013 at 12:24 - Reply

  Vil rigtig gerne være testperson på den fine stol. Min datter er 3 mdr og 5 dage, og med en storebror på 5 år, vil hun gerne følge med i, hvad der sker.. Også når vi andre spiser. Lige nu bruger vi en skråstol, som står på spisebordet, men det er nu en ret klodset løsning, som også fylder ret meget.
  Jeg kender stolen i forvejen, men det kunne være rigtig spændende at prøve babyindsatsen. Er uddannet pædagog, så er også ret interesseret i at se på babys muligheder for motorisk at udfolde sig i stolen..

 44. Nicole Rasmussen 19. februar 2013 at 12:18 - Reply

  Kære Babybusiness.

  Vi vil rigtig gerne teste newborn stolen. Vores datter er lige blevet 7 uger.
  Vores aftensmad foregår på skift. Hun bryder sig ikke om at ligge alene og aktivere sig selv, så den ene af os må sidde med hende i armene og se sultent på den anden spise. Derfor kunne set være super fint at få hende med til bords hvor vi begge kan få mad mens det er varmt.

  Mvh Nicole

 45. Lina Laugesen 19. februar 2013 at 12:18 - Reply

  HEJ MED JER… jeg hedder Levi og har fødselsdag den 29/12-12.
  Jeg bor sammen med min mor, far og aktive storebror på 2 år.
  Mor og far har bestemt, at de vil være hjemme hos os mens vi er små, så storebror er ikke i dagpleje og mor siger hun elsker at være på barsel 🙂
  Nu vil jeg fortælle lidt om, hvordan det er at bo hjemme hos mig:
  Om morgenen er det mig som vågner først, men snart kommer storebror farende for at give mig kys og kram. Jeg synes nogen gange han klemmer mig for meget, selvom mor og far siger, at han elsker mig… bare jeg kunne finde et sted, hvor han ikke kunne nå mig og jeg samtidig kunne være sammen med ham!
  Storebror er sulten, mor dækker bord og koger havregrød, mens jeg sidder på hendes arm – jeg vil gerne følge med i alt hvad der sker.
  Pludselige ligger hun mig ned i vuggen, “nej mor det må du ikke,, prøver jeg at sige, men mor forstår det ikke, hun har travlt med storebror… bare jeg måtte være med oppe ved bordet!
  Senere lyder der noget dejligt musik, hvor mon det kommer fra?
  Jeg kan ud af øjenkrogen skimte far som sidder ved klaveret… jeg får en god fornemmelse i kroppen så smukt lyder det… storebror sidder på sin trip trap ved siden af far og synger – æv, hvorfor må jeg ikke være med, jeg vil gerne se hvordan far gør og synge med – for det er jeg god til!
  Mums, det dufter godt… Mor rumsterer i køkkenet, hun laver mad. Moar, kom og hent mig, jeg vil gerne være sammen med dig!
  Der kommer nogen. Vi får gæster, det får vi tit. De kommer hen og kigger ned til mig i vuggen, men hov, hvorfor går de igen? De sætter sig henne ved spisebordet. De har det sjovt. Hvorfor må jeg ikke også ha’ det sjovt – jeg elsker når nogen snakker til mig og kigger på mig. Har de glemt mig?
  Nogen gange får jeg lov at være med til bords på mors arm, eller på en dyne på bordet, men der er ikke altid plads til mig.
  Jeg kan høre mor sige, at hun ville ønske jeg kunne være med til bords, hun ville allerhelst have mig med til alt hvad hun laver, men det er ikke altid så nemt…
  Nu mærker jeg min krop er træt… mine øjenlåg føles tunge… nat nat 🙂

 46. Anne Thomsen 19. februar 2013 at 11:22 - Reply

  Nora på 3 1/2 måned vil meget gerne være tester for hun vil være med hvor det sker og hendes mor har ikke kunne finde en ordentlig løsning på hvordan hun kunne sidde med ved bordet når mor, far og storebror spiser!
  Vi synes det er vigtigt at sidde sammen ved aftensmåltidet, men tit ender det med at den ene går rundt med babyen og spiser kold mad når den anden er færdig. Vi vil gerne have hende med i fællesskabet ved aftensbordet, men vi vil også gerne vælge en løsning der er ergonomisk rigtig for en babyder endnu ikke selv kan sidde. Det kunne være spændende at undersøge om Stokke kunne opfylde begge ønsker.

 47. Cindie Hemmingsen 19. februar 2013 at 11:22 - Reply

  Min Hjalte vil være den ideelle test baby til den fantastisk Tripp Trapp stol fra Stokke med spædbarnsædet. Han er fra den 21. nov 2012, så han bliver 3 mdr. her på torsdag. Hjalte er en rigtig nysgerrig baby, der helst hele tiden skal holde øje med hvad mor fortager sig.. Og det gør det som regel lidt svært for mig at foretag mig så meget andet end at have Hjalte på armen hele tiden. Selvom det er hyggeligt og dejligt at smelte sammen med sin baby, så er mine arme ved at være en smule trætte. Mine to store drenge på 7 og 3, savner efterhånden også at jeg har tid til at sidde og tegne med dem, eller bage eftermiddags boller som vi før hen har kunne gøre. Jeg har en forestilling om at sådan skøn stol kunne give mig lidt frihed i hverdagen, til at kunne nå bare en lille smule mere. Og jeg tror at det ville være en vind-vind for hele familien. Hjalte kan følge med i øjenhøjde med resten af familien, mine arme bliver aflastet, drengene får lidt mor tilbage, og min mand aflastet i ikke at stå med alle dagens gøre mål selv..
  Og bedst af alt er stolen jo den flotteste baby/børne stol på market, og den vil i den grad klæde vores køkken..:)
  Hilsen fra moren i familien Degnebolig Hemmingsen

 48. Truc Hoang 19. februar 2013 at 11:21 - Reply

  Vil som så mange andre gerne teste TRIPP TRAPP stolen med New born sædet
  🙂 til vores lille pige. Især fordi ´det nok er et bedre og sikre alternativ til skråstol på spisebordet som vi benyttede os af til storebror under middag etc (rødmer). Så på denne måde kan lillesøster følge med i begivenheder, mens far og mor har samvittigheden i god behold.

 49. Mette Christensen 19. februar 2013 at 11:08 - Reply

  Åhhh den vil vi gerne teste!
  Lige nu foregår vores aftensmåltider opdelt, så storesøster og en af os spiser, mens den anden ‘danser’ rundt med lillesøster. Kunne være så super at prøve om vi alle kunne sidde ved bordet samtidig. Kan lige se de to tøser sidde side om side, det ville være så vidunderligt.
  Lillesøster er født den 14.december 2012.
  God dag-Mette

 50. Mia Rasmussen 19. februar 2013 at 11:04 - Reply

  Hej
  Jeg har en lille pige på 3,5 mdr. Fra 24-10-12
  Vi vil meget gerne teste stolen, da hun meget gerne vil være med i hvad der sker og med storesøster på 2år er det lidt nemmer hvis vi kan sidde sammen ved bordet når vi spiser. Søster er heller ikke klar til at aflevere trip trap stolen endnu..

  Mia og Freja

 51. Nanna Nørgaard Jeppesen 19. februar 2013 at 10:45 - Reply

  Hej
  Min dreng er desværre for gammel 5 mdr
  Men men , vil gerne komme med min feedback hvis stokke ønsker det
  Vi har brugt den fra 0 mdr af og bruger den stadig .
  Men somsagt vil jeg gerne skrive det til stokke hvis de ønsker endnu et feedback

 52. Lotte 19. februar 2013 at 10:43 - Reply

  Hej stokkestol

  Jeg hedder Anker, og jeg bliver 3 måneder d. 14/3. Jeg elsker at være med i alt, hvad der sker og især, når mor, far og storesøster spiser. Det er lidt svært at se det hele fra en skråstol på gulvet, og jeg vil MEGET hellere sidde i dig.

  Jeg er meget sød og smilende og ved at komme ovenpå efter at have været indlagt i en uge med RS virus. Det var ikke rart, og nu vil jeg bare gerne have, at der sker gode ting… og det ville være en helt vildt god ting, hvis du vælger mig til at teste dig. Jeg lover at være sød og meget ærlig.

  Jeg håber, vi ses.

  Kærlige knus og et gu gu fra Anker

 53. Camilla Skovgaard Pedersen 19. februar 2013 at 10:33 - Reply

  Vi vil rigtig gerne teste stokke højskolen plus babyindsats. Især indsatsen har vi været ved, at købe mange gange da sofia lige nu er 4 måneder og nu gerne vil følge med i ALT hvad der sker omkring hende. Mn har netop ikke købt den fordi vi har været i tvivl om hun gider sidde i den, og så har den været for dyr at investere i hvis ikke hun ville det. Derfor ville det være rigtig dejlig at få lov til at afprøve den 🙂

 54. Lærke 19. februar 2013 at 10:32 - Reply

  Ofelia på 16 uger vil også gerne teste…. Storesøster på 5 år vil nemlig ikke rigtig af med sin stokkestol – og den er jo også brugbar til langt højere alder. Lige nu må den bette sidde i sin skråstol på gulvet, for det sikreste i verden er, at hun er lysvågen og social når maden bliver sat på bordet 😉

 55. Tamara van Dijk 19. februar 2013 at 10:29 - Reply

  Det ville være helt fantastisk at prøve denne, så baby også kan være med til bords, og komme op i en højde hvor hun også kan følge med og føle hun er den af det hele. Typisk har man jo en lift eller en skråstol, som står på gulvet, og dette synes jeg er synd for baby og ikke mindst hårdt for forældre, der skal helt ned på knæ for at kunne kommunikere med sit barn. Derudover er det fantastisk at vise sin store pige, at den lille ny er en del af familien 🙂
  Jeg har endnu ikke stødt ind i andre SÅ gode alternativer, så jeg krydser virkelig fingre for at jeg kunne blive den heldige!

 56. Hanne Absalonsen 19. februar 2013 at 10:24 - Reply

  Min søn Noah er lige blevet 11 uger. Han bliver somregel placeret i sin skråstol på gulvet når vi skal spise men det ender oftest med at han kommer op og sidder på skødet af mor eller far for han vil da også være med. 😉 storesøster er også glad når han får lov at sidde ved bordet. Der er bare ikke noget mere hyggeligt end hele familien samlet ved spisebordet. 🙂

 57. Linda Hansson 19. februar 2013 at 10:16 - Reply

  Hej
  Jeg venter en lille dreng d.30/5 og vil da meget gerne teste stolen
  Det 15 år siden jeg har haft en lille baby sidst og der er sket så meget inden for baby udstyr i de 15 år ;).
  Da det er 15 år siden har jeg ikke noget fra sidst så jeg har skulle starte forfra med alt

  Mvh
  Linda

 58. Christina Andersen 19. februar 2013 at 10:13 - Reply

  Eftersom vi har en meget nysgerrig lille dreng som bare skal følge med i alt omkring ham, vil en højstol som han kan sidde i allerede nu være en stor hjælp for moren. Indtil nu har det været noget med at ligge på spisebordet på dynen, men som bekendt bevæger små børn sig jo og det gør vores uden undtagelse, så en sikker stol hvor han kan komme op i højde med vi andre vil sikkert være et stort hit for ham og mors ryg da jeg så ikke skal sidde med ham på armen og spise… 🙂 10 uger og 4 dage og 5,6 kg… testbaby

 59. thomas kirkby 19. februar 2013 at 10:10 - Reply

  Mindste skud på stammen fra den 19 december, ville være lykkelig for at hjælpe med at teste den fine newborn indsats til stokkes trip trap stole.
  med 4 børn i huset, kunne det være rart at få den lille op i højden, så hun kan se os og vi kan se hende, så hun kan blive sanseligt stimuleret ved middagsbordet og i køkkenet når der laves mad.

 60. Charlotte kofoed 19. februar 2013 at 10:05 - Reply

  Melder mig straks under fanen, som tester af new born sædet. Sarah er i morgen 9 uger gammel, hun er nr 4 i rækken, har 3 storebrødre på 12 år, 9 år og 2 år.
  Farmand har en del aftenvagter, så det kunne være fantastisk med en”ekstra hånd” til Sarah, når man er alene med drengene om aftensmaden, lektier osv, så kunne hun være med ved bordet. For sjovt nok, så vågner babyer altid, når der skal spises eller andet, som de ikke kan være med til.
  Har flere gange kræsen om stolen i diverse baby udstyrsforretninger, meeeen har ligesom ikke rigtig ” tid” til at købe den 🙂
  Vi har 2 stokke trip trap stole herhjemme – ja, faktisk har vi 3, har købt en ekstra på DBA billigt, til at have på terassen og har været super glade for dem, det er kvalitet, der vil noget, de tipper ikke og børnene kan bruge dem længe.

 61. Trine Toft 19. februar 2013 at 09:59 - Reply

  Selvfølgelig vil vi teste denne!

  Jeg har snakket med mange af mine veninder om denne stol, da den ser ganske fantastisk ud. Men som vi har snakket om – “er den nu pengene værd?”. Eller er det endnu et produkt, hvor man som forældre tænker, den kan vi ikke leve uden, og efter 2 uger kommer den over i hjørnet og samler støv. Umiddelbart ser jeg flest +’er ved denne stol, men må også være ærlig… synes den ligger i den dyre ende.

  Mads som vil blive tester er 6 uger gammel, han har en storebror Peter på 2,5 år. Tror ved spisetider herhjemme den vil give en del ro, Peter har meget tralvt med hvad laver eller hvor Mads er, med denne er der mulighed for at have ham med ved bordet. og ligeledes omvendt, da Mads ikke altid er lige tilfreds med at blive “lagt til side” når vi skal spise, hvilket giver en del uro, da Mor og Far skiftevis rejser sig for at underholde.

  Vi håber i vores familie det bliver os som skal teste denne, da det sikkert vil blive en god oplevelse.

 62. Mette 19. februar 2013 at 09:54 - Reply

  Vores datter født d. 12.12.12 er sjovt nok altid vågen når vi andre skal spise aftensmad. Vi forsøger at sætte hende i skråstol eller ligge hende på spisebordet, men intet falder i hendes smag. Derfor ville TripTraps nye stol måske være den gode løsning for os så vi alle kan nyde maden

 63. Julie Roberts 19. februar 2013 at 09:45 - Reply

  Vores skønne julebaby Hjalte vil meget gerne teste! Med en evne til altid at ville sidde på mors arm under måltider, ville denne være perfekt ! Desuden vil moderen gerne være skribent på baby business , så det kunne jo være en oplagt mulighed for at komme igang.

 64. Louis Lanther 19. februar 2013 at 09:39 - Reply

  Verdens sødeste Hubert bliver 3 måneder 1/3-2013. Vi glæder os meget til at få Hubert med til bords, så vi alle kan få glæde af hinanden. Storebror Vilhelm på snart 2 år sidder allerede på en STOKKE, men Newbourn sædet fik vi aldrig købt. Det ville være en fornøjelse at skule teste denne lækre stol, som også står højt på ønskelisten til dåben i April 🙂
  De bedste hilsner, Hubert, Vilhelm Otto, Karen-Marie, Louis.

 65. Henriette 19. februar 2013 at 09:37 - Reply

  Knox på 3 mdr og hans mor vil meget gerne teste Stokke stolen 🙂 Vi er en travl familie på 4, og det ville være alle tiders hvis Knox kunne deltage i familiens gøremål samtidig med at mor har begge arme fri. Vi bruger rigtig meget tid i køkkenet – både til måltiderne, diverse kreative udfoldelser og kage bagning.

 66. Tina W 19. februar 2013 at 09:36 - Reply

  Vi tester gerne.

 67. Maiken Poulsen 19. februar 2013 at 09:36 - Reply

  William på knap 4 måneder kunne rigtig godt tænke sig at prøve den stol 🙂 vi har i forvejen leander stolen til hans storesøster og jeg har savnet den slags tilbehør til den,som stokke laver til trip trap stolen 🙂 derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at teste,om babysædet giver den komfort,som jeg forestiller mig,den gør 🙂 det vil gøre tingene noget nemmere til måltiderne og i det hele taget,når hænderne skal bruges på storesøster mm..så kan han sidde og have fint overblik over tingene i den 🙂

 68. Rikke 19. februar 2013 at 09:33 - Reply

  Min mand og jeg har – udover Valdemar på 3 måneder – Mathilde på 3. Vi vil elske at være testfamilie for det vil give os muligheden for at få Mathildes højt elskede lillebror med til bords, så han kan være lidt mere med samtidig med, at vi får hænderne fri, så vi også kan tage os af vores store pige. Og for lille nysgerrige Valdemar vil det give mulighed for bedre at følge med i alt hvad ser foregår. Vi krydser fingre for, at det er os, der bliver de heldige 🙂

 69. mathilde siert 19. februar 2013 at 09:32 - Reply

  Lille Elli paa snart 3 mdr. er en lille nysgerrig pige som meget gerne vil vaere med naar storebror Hektor paa 3 1/2 feks. hjaelper mig med madlavning etc. Og saa kunne det vaere dejligt at hun kunne vaere med til at ’spise’ ved bordet saa vi vil MEGET GERNE teste for Stokke :-).

  Hilsen fra Mathilde

 70. Lene Rishøj Vistisen 19. februar 2013 at 09:29 - Reply

  Det er lige sådan en stol vi mangler her hos os. Min kære datter er rigtig glad for at sidde med ved måltiderne og sidder oftest på mors skød. Det er rigtig skønt, men det gør det lidt besværligt at servicere storebror på 2 1/2 og ligeledes er det næsten umuligt selv at spise med kniv og gaffel.. Samtidig er storebror af og til lidt jaloux og vil også sidde hos mor, når nu lillesøster må. Det vil være fantastisk hvis begge børn kunne sidde for sig selv og være en del af det sociale ved bordet og at lillesøster sidder ergonomisk godt placeret, når hun snart skal begynde at indtage rigtig mad. Jeg husker stadig hvor besværligt det var at kravle rundt p gulvet for at ramme storebrors mund, når han enten sad i skråstolen eller hos farmand.

 71. Sveta 19. februar 2013 at 09:20 - Reply

  Jeg vil meget gerne prøve at teste lige netop denne stol til min baby. Vi har 3 børn og nogle gange vil jeg ønske at vi havde denne stol bare for at se om man kan have baby ved bordet eller…..Lillebro er altid i kravegården når vi spiser, da han ikke kan sidde endnu og derfor nyder vi andrer maden ikke så meget da jeg har dårlig samvittighed over at min baby bare ligger i stuen. Og investere selv har vi da også tænkt på, men hvad vis nu…. den er ikke god nok? og hvis nu man ikke får den brugt er det penge ud i vinduet, specielt for os, da jeg er på SU og 3 børn kræver en del. Constantin er 4 mdr, men han blev født for tidligt og derfor er lidt bagud med udvikling… så den kunne vi bruge i et stykke tid, bestemt. Tak

 72. Tina schmidt 19. februar 2013 at 09:19 - Reply

  Den vil min lille Malou og jeg gerne teste. Havde overvejet at købe den, idet hun også kan sidde til bords sammen med os andre. Hendes storebror ville elske at hun sad sammen med os.

 73. Birgit Stielau 18. februar 2013 at 22:04 - Reply

  ….Vincents lillebror har det svært med mange ting bla. at blive lagt til at sove når man ikke er træt, aldrig at få andet end mælk og ikke at kunne slås med sin storebror, som ikke tager hensyn til, at man kun kan ligge på ryggen. Men sværest er livet omkring middagstid. Enten forsøger de at få een til at sove ELLER de lægger een nede på gulvet hvor perspektivet bliver virkelig underligt ELLER også så kommer man op i skråstolen oppe på bordet med spisebordslampen uhyggelig tæt på. Mit liv ville blive så meget mere på mine præmisser, mere udfordrende og mere sikkert med en stol! Kh Holger

 74. Monica 18. februar 2013 at 20:23 - Reply

  Vi har Salomon på 11 uger, der desværre ikke sidder helt med ved bordet endnu.
  Meget udstyr fra hans storebror har vi nemlig mistet.
  Det ville være skønt at kunne sidde ned og spise et helt måltid med resten af familien og særligt for storebror på fire år. Meget er forandret, også for ham, og middagsbordet er et uundværligt samlingspunkt for os. Det kunne være rart at få en “helhed” tilbage her og drage lillebror med ind i hyggen.

 75. Malene 18. februar 2013 at 17:23 - Reply

  Hej baby business!
  vi har en meget opmærksom lille dreng på knap 3 måneder, det bliver han den 5 marts. Han ELSKER at være med når vi spiser, både morgen, middag og aften. desværre har vi “kun” en sækkestol han sidder i og ikke nok med at den fylder meget på vores spise bord, så kan han heller ikke se helt så godt hvad der sker. Min kæreste og jeg har snakket om om vi skulle anskaffe os en tripp trapp stol med new born sæde, men synes det er svært når man ikke ved om det vil fungere og om vores søn ville bryde sig om at sidde i den.
  Jeg vil desuden også lige fortælle at jeg har en ganske velbesøgt blog hvor jeg blogger om baby og udstyr, og vil selvfølelig blogge om at være testperson hos jer og stolen, hvis i ønsker det, og hvis i vælger at bruge lille Jackson og hans mor som test personer.

 76. Lea Thomsen 18. februar 2013 at 15:18 - Reply

  Jeg har en lille Anton Wille på 3.5 måneder. Han er også født ca 6 uger for tidligt, så det passer nok godt med tiden ultimo februar ift hans terminsdato. Anton er en idag rigtig glad dreng. Vi har haft det svært med ham i starten, hvor han skreg utroligt meget. Vi havde ham langt om længe til kiropraktor, hvilket var tæt på et mirakel. Hans nakke var nemlig generet af at have stået lidt dumt inde i maven. Derfor er vi meget opmærksomme på både komfort men også at produkter til ham er gode ift hans fysiske udvikling. Den del tænker jeg kan være fordelagtig når newborn sædet skal testes. Vi håber, I vælger os:-) venligst, mor Lea

 77. Lise 18. februar 2013 at 13:35 - Reply

  Har det skønneste lille pludrechatol på knap 3 måneder, som sidder fint i sin skråstol og sender mig lange øjne, når jeg spiser. Hvor kunne det være skønt, at hun kunne komme op i højden, så vi kunne “hyggesnakke” under måltidet.

 78. Mimi k jensen 18. februar 2013 at 12:56 - Reply

  Lea på 11 uger og jeg kunne godt tænke os at prøve den, så hun kunne være mere med når vi spiser aftensmad. Det ville også være en kæmpe hjælp om morgen, når jeg er alene med pigerne og hun ikke lige vil ligge på tæppe eller skråstol.

 79. Maria Hagensen 18. februar 2013 at 12:47 - Reply

  Hej
  Her har vi Benjamin på 9 uger. Vi ville da godt være med i denne test. Udover den ville være perfekt under middagen, så han allerede tidligt ville kunne deltage under familiens samlingspunkter, så ville den vist også kunne bringe mor glæde, som jura studerende går der mange timer ved bordet med bøger og noter og til irritation med en lift på gulvet.
  Med Venlig hilsen
  Maria

 80. Helle Burhenne 18. februar 2013 at 12:34 - Reply

  Går her i uge 39 og venter på vores lille dreng nr. 3 kommer til verden 😉 De andre 2 har som små siddet i en skråstol oppe på bordet, men at få dem til bordet i samme højde som os andre, kunne være lidt hyggeligt. Da det et vores barn nr 3. kan jeg hurtigt komme med en vudering på, om en Newborn stol er bedre og om det giver noget mere for de små pus at komme ned og være med til bords, i samme højde som os andre…. 🙂

 81. Birgitte Pedersen 18. februar 2013 at 12:16 - Reply

  Min søn Laurits på 4 mdr vil helt sikkert elske at blive tester for dette skønne møbel. Han er en meget nysgerrig dreng med fart over feltet, så det vil være skønt for ham at kunne komme op og følge mere med 🙂 Pt kan hans hoved og krop nemlig ikke helt blive enige om hvad han egentlig kan 🙂
  Vi har overvejet at købe sættet, men er meget i tvivl – da det er mange penge.
  Jeg krydser fingre for at vi er heldige 🙂

 82. Elisa Olsen 18. februar 2013 at 11:15 - Reply

  Hvor ville det være fantastisk hvis vi (førstegangsforældrene) kumme spise et HELT og varmt måltid mad sammen og så endda ved spisebordet 🙂 mon ikke det ville kunne lade sig gøre med en Trip Trap stol med newborn sæde?!
  Vores lille datter vil nemlig gerne følge med i alt hvad der foregår 🙂
  Med en trip trap stol ville hun allerede nu kunne være en del af hyggen ved spisebordet.

 83. Melisa Hansen 18. februar 2013 at 11:08 - Reply

  Hej min søn Oliver på snart 4 måneder ville elske
  At få lov at sidde i sådan en stol og være med ved
  Bordet sammen med storebror <3 men vi har desværre
  Ikke råd til sådan en fin stol 🙁 derfor ville vi blive
  Lykkelige for at få lov at teste den 😀 den ville gøre vores
  Liv i køknet meget lettere 😀 og Oliver er en baby
  Der ikke gider ligge ned han vil side op og følge med
  I hvad der sket omkring ham ..
  Mvh melisa Hansen

 84. Olivia 18. februar 2013 at 10:51 - Reply

  Ellen på snart 3 måneder (født 3/12 2012) vil meget gerne teste Newborn sædet til Tripp Trapp stolen. Ellen er en lille nysgerrig pige, der altid gerne vil være med, lige dér hvor resten af familien er. For tiden ligger hun på sin dyne på spisebordet, når vi andre spiser. Når jeg laver mad, stå hun på køkkenbordet i vores skråstol og kigger med. Skråstolen er imidlertid ikke hvad den har været, efter at storebror på 3 år har prøvet den et par gange. Jeg forestiller mig, at Newborn sædet vil være et godt alternativ i begge situationer, så Ellen bedre kan være med og se os andre.

  Vi har en blå Tripp Trapp stol til vores dreng og den er han stadig glad for, så det vil være skønt for lillesøster (og mor) med en ny stol i en pige-farve!

  Så vi er klar til at teste og skrive løs om vores oplevelser og erfaringer.

 85. Sabine Søemod 18. februar 2013 at 10:43 - Reply

  Jeg vil gerne teste!

 86. Camilla Clausen 18. februar 2013 at 10:24 - Reply

  Den vil min Magnus på fire måneder gerne teste.

 87. Helle Danielsen 18. februar 2013 at 10:19 - Reply

  Hej Babybusiness.
  Vores lille Lea ville elske at afprøve den. Lea er vores nummer tre og hun er en ørn til at lugte hvornår maden er klar.. Altså vi andres mad 🙂 Så det er der hun gerne vil op og være med, trods det at hun kun er 2 måneder. Så mor og far specielt ville elske at kunne have hende med til bords, så vi har armene fri til at spise, hjælpe de store med maden og hygge om alle.
  Mvh Helle

 88. Claire Krarup 18. februar 2013 at 10:17 - Reply

  Vi har en datter på 3 måneder, som altid er vågen når vi spiser aftensmad. Det er ikke altid hun synes det er sjovt at sidde i skråstolen på gulvet, for der kan hun ikke rigtigt følge med i hvad der sker. Derfor vil det være ideelt med trip trap stol med newborn sæde.

 89. Louise Speiermann 18. februar 2013 at 10:08 - Reply

  Jeg er sikker på at vores Lilli er det bedste valg. Hun er meget livlig, opmærksom og vågen. og vil gerne være sammen med os andre. Og med denne stol ville hun kunne være sammen med os uden at skulle være i vores arme. Hun er ikke meget for at skulle gå glip af noget. Vi har to drenge også og det ville være en stor hjælp i hverdagen, så vi alle kan spise samtidig 🙂 hun er fra 10 december, og vil derfor være næsten 3 mdr ultimo februar 🙂

 90. Katrine Gunnersen 18. februar 2013 at 09:48 - Reply

  Det vil jeg og min datter på 13 uger gerne teste.
  I øjeblikket bruger vi puslepladsen som “anbringelse” når vi andre spiser. Det skal lige siges at vi har et IKEA puslebord, som kan klappes sammen og medbringes overalt i huset, og som har høje vægge, så ungen ikke kan falde ud:)
  Men det kunne da være skønt at tage hende “med til bords”.

 91. Maria Øe 18. februar 2013 at 09:47 - Reply

  Jeg ønsker meget at prøve den stol da vores lille dreng på næsten 3 mdr ville nyde at sidde ved bordet hvornår vi spiser og hygger ved bordet med vores store pige på 2,5år – han er allerede meget interesseret i mad, og kunne forstille mig den ville være m kæmpe hjælp når vi når til ske mad.

  Maria og Ludvig.

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.