Vind forkælelse: Lækkerier mod strækmærker

Forsiden » Forside » Konkurrencer » Vind forkælelse: Lækkerier mod strækmærker

Vind forkælelse: Lækkerier mod strækmærker

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og paiskincare.com
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Det er tid til en forkælelse af dig, der er træt af dine strækmærker – eller ønsker at forebygge eventuelle strækmærker!

Vind en helt særlig olie og creme fra Pai: Pomegranate & Pumpkin Seed Organic Stretch Mark System.

Du deltager i konkurrencen nederst på siden her.

Pai

Strækmærker kan mindskes
Strækmærker opstår typisk i forbindelse med pludselige vægtændringer. Hurtige vægttab og oftest ved hurtig forøgelse i vægt som i puberteten og under graviditet. Den hurtige udstrækning af huden fører til, at de små fibre i læderhuden brister, og strækmærkerne er en realitet.

Forebygger strækmærker og forbedrer udseendet af eksisterende strækmærker
Pai’s innovative Strækmærke-duo består af en økologisk olie og en creme, der anvendes i et to- trins system og forebygger fremkomsten af strækmærker.

Den rige og genopbyggende olie plejer intensivt huden og holder den blød og smidig. Og den bløde, nærmest smøragtige, creme fugter langt ned i huden, hvor den forebygger og minimerer strækmærker.

Cremen anvendes om morgenen – og olien om aftenen:
• Øger hudens fugt og elasticitet. Forebygger herved at strækmærker opstår.
• Blødgør og forbedrer udseendet af eksisterende strækmærker.
• Giver en stærkere og sundere hud.

Plastikkirug og hudplejeekspert, Paul Banwell BSc (Hons) MB BS FRCS (Eng) FRCS (Plast) udtaler:
“Nøglen til behandling og forebyggelse af strækmærker er gennemfugtning af huden for at opnå en optimal reparation af vævet og holde huden vital, blød og smidig. Det er en unik tilgang at dobbeltbehandle med en gennemfugtende creme og en olie med antioxiderende effekt”.

Formlen er baseret på udsøgte økologiske ekstrakter
En kombination af C- og E-vitaminer samt Omega 3, 5, 6, 7 & 9 fedtsyrer beskytter hudens cellestruktur og øger elasticiteten. Hudens evne til at kunne strække sig under vægtøgning, som ved graviditet, og til at kunne trække sig sammen igen uden skader forbedres.

De bærende ingredienser er:

Granatæble
Den ultimative “hudcelle-vagt”. Rig på Omega 5 fedtsyrer og den eneste økologiske kilde til power-antioxidanten Punicic Acid.

Græskarkerne-olie
Olie udvundet fra græskarkerner, der er sprængfyldte med antioxidanter og essentielle fedtsyrer. Forebygger og reparerer skader ved at stimulere hudcellernes reparationsproces.

Pai Strækmærke-duo indeholder også høje koncentrationer af Camellia olie – en wonder ingrediens med fugtende og beroligende egenskaber og anvendt af både Victoria Beckham og Kate Winslet til forebyggelse af strækmærker under deres graviditet.

Pomegranate & Pumpkin Seed Stretch Mark System er som øvrige Pai produkter økologisk certificeret af Soil Association, BUAV-godkendt og 100 % parfume-fri.

Sarah Brown, grundlægger af Pai, tilføjer:
“Vi får ofte spørgsmål omkring, hvilke æteriske olier, der er sikre at anvende i de forskellige trimestre af graviditeten. Da det ofte er under graviditeten, at kvinder finder deres hud mest sensitiv, har vi skabt duoen helt uden æteriske olier for at sikre, at produktet ikke er potentielt irritations-fremkaldende.”

Kultmærket Pai Skincare er grundlagt i 2007 af ex PR-guru Sarah Brown
Sarah som skabte serien efter i mange år at have kæmpet med allergi. Pai’s økologiske hudplejeserie byder på masser af luksus og no nasties og er den ultimative løsning for sensitiv hud.

Hollywood make-up artister og celebrities har forlængst taget serien til sig.
Natalie Portman anvendte Pai Skincare Pomegranate & Pumpkin Seed Organic Stretch Mark System Oil under sin graviditet i 2011 for at afværge strækmærker.

Du kan læse mere om hele Pai Skincare serien på: www.paiskincare.com

Vinderen er nu udtrukket
Vinderen er nu udtrukket blandt de mange rigtige besvarelser. Hedder du Alexia, så ville jeg tjekke min indbakke hurtigst muligt!

| 2017-06-18T07:26:12+00:00 december 10th, 2014|Konkurrencer, Plejeprodukter|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.