Vind smukt Trollbeads armbånd til din mor og dig

Forsiden » Forside » Konkurrencer » Vind smukt Trollbeads armbånd til din mor og dig

Vind smukt Trollbeads armbånd til din mor og dig

Denne artikel er sponsoreret af troldekugler.dk og player-services.goviral-content.com og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Sponsoreret af Trollbeads

Om en uge er det mors dag. Helt præcist er det d. 10. maj 2015, hvor du vil stå dig godt ved at sende din mor en kærlig hilsen. En tak for det hun har gjort for dig, for den mor hun er og for den (kommende) mormor, som hun er. Eller den svigermor hun er, de udfordringer, som hun har eller… hvad som helst! Du kan være heldig at få en håndsrækning her.

Derfor skal du og din mor vinde Trollbeads armbånd
Jeg har to 2 x 2 Trollbeads armbånd i puljen.

Dvs. jeg udtrækker 2 vindere, der hver især vinder 2 armbånd. Et til dig selv og et til din mor. Jeg er overbevist om, at der er rigtig mange af jer mødre – unge som ældre – der har fortjent at smykke jer med armbåndet her fra Trollbeads (eller Troldekugler, som de hedder på dansk).

Læs mere om Trollbeads – Troldekugler – her på deres site.

Troldekugler Troll Beads

Sådan deltager du i konkurrencen
Skriv en kommentar nederst på siden her. I kommentarfeltet. Skriv hvorfor du synes, at netop din mor/svigermor fortjener at vinde dette armbånd i Mors Dags gave. Der er typisk mange gode anledninger. Især når du selv er blevet, eller står over for at blive, mor. Så ser man nemlig pludselig sin egen mor i et helt nyt lys! Bliver klar over, hvor stort et arbejde, glæde, fornøjelse og ansvar, som det er at være nogens mor!

troldekugler troll beads

Blandt alle kommentarer udvælger jeg 2 vindere, der hver vinder 2 stk. armbånd.

HUSK at skrive din emailadresse korrekte i kommentarfeltet (den er kun synlig for mig), så jeg er 100% sikker på at kunne fortælle dig nyheden, hvis du bliver den heldige vinder!

Jeg godkender hver enkelt kommentar, så selv om du ikke straks kan se den – så skal den nok være registreret!

Jeg trækker lod på Mors Dag (d. 10. maj) kl. meget tidligt, så du kan fortælle din mor overraskelsen samme dag. Straks mandag morgen bliver præmierne afsendt (du skal blot maile din postadresse retur til den vindermail, som du modtager af mig).

To vindere er fundet
Det blev:
Julie Næsby
Leise Heinsvig

Tjek jeres mail – evt. også spamfiltret!

Troldekugler troll beads

| 2017-06-18T07:25:05+00:00 maj 3rd, 2015|Konkurrencer, Mor|

18 Comments

 1. Katrine K 7. maj 2015 at 19:40 - Reply

  Min mor er lige blevet mormor igen. ..
  Til en lille pige med medfødt hjertefejl, som hun skal opereres for om 1 måned – og der trænger til lidt opmuntring 🙂

 2. Dorthe Bille 7. maj 2015 at 14:14 - Reply

  Et smukt armbånd til en smuk kvinde. Min svigermor fortjener helt sikkert at blive forkælet. Hun stiller altid op når jeg har brug for hjælp

 3. Trine 7. maj 2015 at 03:17 - Reply

  Jeg ville elske at vinde armbåndet til min mor. Hun har haft det svært siden min far døde og jeg ville elske at kunne forkæle hende lidt – det fortjener hun sådan.

 4. Rikke Bisgård Sørensen 6. maj 2015 at 22:32 - Reply

  Min mor og jeg er meget forskellige, men jeg har med tiden lært at leve med vores forskelligheder. Hun fortjener helt klart et smukt armbånd.

  Kh Rikke

 5. Julie Næsby 6. maj 2015 at 21:54 - Reply

  Min mor ville blive helt fantastik glad for den fine præmie 😀
  Ville være dejligt at kunne overraske hende. Vi har “desværre” vores op og ned ture… Men min mor vil altid være min mor. Og hun er der altid når jeg har brug for hende :))

 6. annemette 6. maj 2015 at 20:16 - Reply

  Jeg er så glad for at have min mor som mor, men mest af alt for at mine børn har hende som mormor….. Blev mindet om i dag, hvor heldig jeg er med min mor og min familie. Jeg har godt nok vundet da der blev trukket lod i livets roulette

 7. Heidi 6. maj 2015 at 12:58 - Reply

  Jeg vil så gerne at min mor bliver valgt. Efter vi mistede min far juleaften 2013 har hun virkelig vist gå-på-mod og været et forbillede for os alle. Hun er så sej. Så selvom man mister en fantastisk mand og livspartner kan man sagtens “blomstre”.

 8. Merete Louise Østberg 6. maj 2015 at 09:42 - Reply

  Min mors skrantende helbred til trods er der hun der Altid for mig. Ku’ derfor være skønt hvis jeg vandt, så jeg på den måde, ku’ sige tak for al hendes hjælp og støtte ♥

 9. Tanja J. 4. maj 2015 at 00:15 - Reply

  Min mor er der altid for mig uanset hvad. Hun lægger alt andet til side for at støtte og bakke op om mig og siger aldrig nej til at hjælpe mig med dette eller hint. Desværre er jeg ikke altid lige god til at fortælle hende og vise hende, at jeg sætter pris på hende, hendes omsorg og alt, hvad hun har gjort for mig igennem årene. Tværtimod har jeg tendens til at blive både irriteret og sur på hende, selvom hun ikke fortjener det. – Men på trods af dette, er hun den bedste i verden (ved godt at det lyder lidt søgt) men det er hun virkelig, og jeg ved slet ikke, hvad jeg skulle gøre uden hende.

 10. Marianne Juhl 3. maj 2015 at 23:17 - Reply

  Håber at kunne forkæle min mor med denne flotte gave. Hun er der altid for mig og mine drenge – altid en hjælpende hånd eller en skulder at græde ved når livet er for hårdt. Med denne gave vil jeg sige hende tak – det er jeg nemlig ikke ret god til at få gjort

 11. Katja Nordentoft 3. maj 2015 at 19:49 - Reply

  Min mor skal vinde dette armbånd fordi hun har været der for mig når det har været svært, snakket åbent med mig om alt mellem himmel og jord og givet mig så utrolig mange gode og dejlige minder. Og så ikke mindst fordi hun er en sej kvinde, der har stået alt for meget igennem de seneste par år.

 12. Tina m s pedersen 3. maj 2015 at 18:56 - Reply

  Min mor er den bedste der findes, hun er en helt spicel person i mit liv, jeg ser meget op til hun hat været alene med mig og mine 3 søskende, mine to søskende skulle ofte på hospitalet pga deres sygdom alligevel havde hun altid mig og min lille søster med, hun er en person som er det for alle andre,også selv om de har svigtet og trådt på hende, hun er en kvinde med sine egne meninger, hun bliv mormor i ung aldre og jeg bliv mor i en ung aldre, hun er der altid for min mand mig og vores 4 drenge 4-10 år. Jeg er blivet syg,men hun kører mig med glæde de 60-80 km en gang i ugen, for jeg kan komme til de samtaler jeg skal.
  Min mor et alt for mig en fantastisk kvinde mor og mormor

 13. Leise Heinsvig 3. maj 2015 at 16:15 - Reply

  Det armbånd skal min mor vinde fordi hun er som hun er. Rolig, tålmodig og fordi hun altid lytter. Og så passer hun min far der er syg pga Parkinson

 14. Christina mauritzen 3. maj 2015 at 15:16 - Reply

  Min mor og jeg har haft et svært forhold til hinanden I mange år. Men jeg har altid vidst at jeg altid kunne ringe og at hun var der hvis jeg havde brug for hende
  I de seneste år er vores forhold kun blevet bedre og bedre, vi har begge udviklet os og kamped kampen og idag vil jeg slet ikke kunne udmærket hende I mit liv. Hun fortjener dette smukke smykke, fordi man altid kan regne med hende og fordi hun er en fantastisk mormor for mine børn <3

 15. Monica Figgé Jensen 3. maj 2015 at 15:10 - Reply

  Fordi min mor er bare den dejligste mor og mormor 🙂 Hun står altid klar til at hjælpe i familien, selvom det ikke er hendes egne børn og hun er sat stor pris på i hele familien for hendes store hjerte 🙂

 16. Susanne Nørrelykke Petersen 3. maj 2015 at 15:06 - Reply

  Jeg vil rigtig gerne glæde min mor, med noget specielt i år, fordi at det er første år, at hun ikke har sin egen mor mere. Min bedstemor gik bort i august, og bedstefar kort tid efter, så nu min mor er helt forældreløs nu, og jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan det må være 🙁 . Jeg savner mine bedsteforældre uendeligt meget, det var et efterår med meget sorg, min farfar døde også, så i løbet af 4 måneder mistede jeg 3 bedsteforældre, mine børn mistede deres oldeforældre, min far mistede sin far og min mor begge forældre.
  Så en buket blomster er ikke helt det der skal til i år, armbåndet ville faktisk være en rigtig god gave, og noget der kunne binde os sammen, når vi kigger på det, min egen datter på 12 år, skulle næsten også have et <3 .

 17. charlotte 3. maj 2015 at 11:59 - Reply

  jeg ville sige at min mor står altid klar hvis jeg har behov for og det gøre hun også for mine børn og hun hjælper også andre hvis der er behov for så derfor synes jeg at vi skulle have et armebånd som bevis at vi holder sammen

 18. Marie-Louise 3. maj 2015 at 10:49 - Reply

  Min mor er der altid for mig. Og for mine børn. Hun er den første jeg ringer til, om det er noget godt eller skidt. Så er hun der. Hun glædes med mig og hun støtter og hjælper mig når der er brug for det. Og hun elsker mine børn lige så højt som jeg elsker dem. Og det gør mig glad og stolt. Hun ser os og hun vil os. Og vi vil hende!!

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.